Adams-ray och otur

Gaah, jag är sjuk igen. Förstår inte detta gott folk. Var typ sjuk halva sommaren, sen igen blev frisk och så  nu igen. Eller ja, jag kan inte prata iallafal,så stört hes. Jätte scary.
 Men tack gode gud för att inte behöva gå upp 7 :P Jag e redan skoltrött hallå.

Pappa köpte
Pause till oss med ett Danne-repotage. Och well well well är det inte så att han bor i Birkastan!!?? Där vi har bott i en lägenhet varje sommar typ. Coolt,Birka/Vasastan e bäst i Sthlm. Måste.åka.dit.nu.

Nu ska jag skriva önskelista och supa grönt te, pusshej

(förresten var shoppar man bäst fina billiga koftor? nån enkel bara...förutom H&M?)

Update: hihi, Snook förföljer oss sure thing. Joannas  "fd-på-g-kille" ska vara förband åt Snook på fredag när dme spelar på wish, och köra en låt med dem (L) Älska kontakter.

Och jag har fortfarande fet-ångest över håret.

Fast sen så kan jag bara skratta åt att jag ser ut som en björn. På +sidan är att mitt hår växer som övervattnat gräs och jag kan tvätta det färgade varje dag så ser jag nog ok ut till typ...november. Men det suger att känna sig ful nu, on top of everything.

Det finns folk som har det värre, stackars Anna min lilla kladdkaka♥ Nu när det är nian förresten ska alla vara så målinriktade och yadiyadi. Blivit någon sorts motreaktion mot detta "ja men skitsamma man kommrr alltid in på nt gymnasium". Inte bra. Men chill. Idag var vi o leta partigrejer till SO. Lite nördigt men jag tycker det e kul med valet.  Miljöpartist javisst?? 

Jag e skitsugen på att köpa kläder men pengarna räcker som vanligt aldrig till. Ska passa Elvira imorn kväll så det blir ju alltid lite...Hoppas hon hinner somna så jag kan kolla på Desperate bara :P Och Prison Break ikväll "whats goin on,whats happening" den där serien e rätt så kass ändå men åh så bra ändå.

Nu e min födelsedag på uppgång också. Tycker det e lite ångest att skriva önskelistor också. Men vill asågärna ha en låg 120-säng. En Lcd-tv, en ny garderob...






Haha

Detta är inte sant. Jag tar äntligen mod till mig och går till frisören efter att ha upplevt 3 förfärliga händelser just där. Hej, jag ser ut som en pojke. Med halva håret mörkt och halva håret ljust. JÄVLA HOR-FRISÖR!!!!
Varför kan aldrig någonsin någonting funka för mig? Jag orkar,orkar,orkar inte. Detta är inte vad jag behöver nu. Stackars mitt hår,det vilar en förbannelse över detta förut så vackra ting. ÅÅåååh vad jag hatar allt.

Bloggar kan vara en självförtroende-boost

Det är så kul för så fort jag får en tiny uppmuntrande/berömmande kommentar blir jag skitskitglad. Och att folk (öhm,1 person)vill att jag ska skriva är ännu roligare. Så,jag ska jag ska. Men nu dessa dagarna e jag lite nere&slö så kommer tillbaks när jag känner mig pigg igen( så slipper ni massa bittert tjat).
Imorn börjar iallafall första helgen! Sleepover geekystyle med Anna och hela köret (dvs Depp-filmer,godis,kaka,chips) och sen på lördag blir det klippning at last!
Här får ni lite låtar så länge:

Song 2-Blur (always)
Galang-M.I.A
Despair in the departure lounge-Arctic
No buses-Arctic
I want you back-Kooks
Heart in a cage-Strokes
Live forever-Oasis

Haha imorn ska vi köra practical joke på the i.p.. eller ja practil prank. Lol. Puss,


vad e detta för skit?!

Vi syns inte på nåågon bild från Göteborgskalaset. Jävligt sorgligt asså! Den här veckan blir bättre o bättre, hahaa. Förlåt att jag e så bitter.

Back to school

Och det finns väl egentligen ingenting att säga om det. Bara att jag hoppas året går fort så man slipper Samskolan och börja gymnasiet snart... Och jag är så trött idag så jag kommer däcka innan Prison Break :P
Får tacka McManus för att vi är i samma klass, don't know what i'd do without you baby!
Vi kan sitta och klaga och hata allt&alla i timmar,hihih ;) Kul det låter va??
("Fuckin jävla bullshit att pengar inte kan köpa lycka"
Och vi har 40årskrisen vid fjorton")

kikuiuii
lllswar

Klippning på lördag!! Wohooo. Ska kapa en rejäl bit. Var beredda på ett desperat blogginlägg eftersom vi alla vet att "mitt hår är förstört" är en klassisk-Sussie. Vi hoppas på det bästa!

Egentligen är jag ju så pank just nu så det är synd om mig. Ok, jag har en höstjacka (som e för stor) iförsig men andra saker behövs..
-Tygskor (antagligen dem från Dinsko)
-Randig halsduk o mössa
-Nya jeans, gärna Acne hug
-Och ett par svarta stuprörsbrallor
-En stickad (fast helst 50% kashmir eller silke...) stor bo-i-under-vintern-kofta.
-Linnen & tshirtar
-Nya hörlurar,mina "I ♥ music" är sönder. Sorg. Just nu rockar jag ett par KOSS men jag trivs bästa i minisar.
-Gubbyxor. Hade ett par heta i typ tweed. Dem klippte jag av till shorts.
-Simpson/DH/Friends/O.C-boxar
-Tunn enkel kofta,med rutig skjorta under.
-Något gult,något rött.






Fuck,vilken ångest

21/8 det datumet tror jag inte på.  Jag vill inte tillbaka till skolan. Och jag var född osocial. Vetfan vad man ska tycka. Jag tror det jag hatar med skolan är att allt e så jävla klicheé  och att det är OBLIGATORISKT. Jag måste gå i skolan,det är lag på det. Fast i en sleten skolbänk,hejhej. Jajaaa, idag är jag rätt outhärdlig. Tja då,

Så bäst

Ok, en grej till bara. Vet att det blivit lite mycket tshirt-snack här på senaste, men men.
Tror jag nämnt den här Stewie från Family Guy tshirten. Vill ha och måste ha, Stewie rockar liksom. 259:- tror jag den kostar här i Götet.
yyy

Nerver eller hosta?

Något som är jävligt jobbigt är att vakna varje natt vid nästan exakt samma tidpunkt (3-snåret) med en hosta som aldrig försvinner. Och nej, jag kan inte somna om. = jag är ett fucking VRAAAK för tillfället.
*Haha, igår kväll 03.50. Nyvaken, sms på mobilen
" Jag välte nyss omkull ett glas i sömnen och det gick sönde.r Jag kan inte sova."/Anna.

Ikväll ska vi iallafall se
United 93, hoppas den är bra, spännande. Sugen på ngt spännande.
Fast mest sugen är jag på del 3&4 av Band of brothers. Gosh, jag älskar den serien.
F.ö är ju tvserier på dvd den nya dvdfilmen. Eller vad man ska säga.
Igår köpte jag och syster säsong 3 av Simpsons för 230kr,vilket kap.

I like...LUELLA

Luella Bartley har den där sköna rock-chic-London-cool känslan,som jag aldrig fått uppleva;P Höstkollektion var väl ingen superhit, men hennes vår/sommar 06 var verkligen skitfin! En favoritdesigner,helt klart.
hh                     hh
Hon gör grymt  snygga t-shirtar                                                                                    


lull    jj
     Favorit från s/s 06 visningen  &  mina drömjeans!



Jippie

Sista sommarlovs veckan verkar inte bli någon hit. Efter en månads förkylning blir jag sjuk-IGEN. Meaning,stick i finger och fucking spruta i armen :'(
OCH att jag inte kan utnyttja sista dagarna
OCH jag kanske inte ens gå på Jakubowskis konfa...
OCH jag saknar McManus (som inte svarar i sin lilla telefon)...och Annie
OCH Brafilm skickar nån jävla HippHipp säsong ett i stället för Band of brothers

heyhey jag e såå glad,

Tidnings-abstinens

Åh va jag har längat efter ELLE och Damernas! Idag kom äääntligen ELLE!!
'Förbättring på prenumerations-fronten tycker jag.
 Nu ska jag strax strax göra te,sätta på musik och läsa från cover to cover.
Det är egentligen bara Damernas och ELLE som jag verkligen gillar. Och Pause,som knappt finns som gratis ex längre. Glamour,Vimmel,Vr,Cosmo= blabla...Bortslösade pengar egentligen. Fast allra bäst är brittiska ELLE, just det den måste jag köpa!
Jaja, hejdå på er,


Podelipoo...

Shit va jag e sugen på ny iPod. Och det behövs faktiskt, min lilla rosa är nästan proppfylld och jag kan inte ladda den med särskilt många fler låtar. Horror horror!
Jag kan inte riktigt rensa musik,det känns så taskigt på något vis. Även fast jag kanske bara lyssnar på 1/10 av alla tracksen så har jag ju ändå någon gång gillat dem...Mm jaja det är min musikfilosofi.
Därför skulle en fet 15000-låtar-Ipod i
blänkande svart sitta perfekt! Orginalet fast uppgraderat. Min inre musik/teknik nörd dreglar smått.
Den e sååå fin och ja,kolla bara utrymmet liksom. Men priset ligger på 299$ och uppåt,eh:P

Nu måste jag springa in till Annie som suttit ensam i mitt rum en evighet nu...Pussilago,

öö
K-ä-r-l-e-k

Christinas skivsläpp

Jag har VERKLIGEN sett fram emot Christinas nya album, jag och Annie (två Aguilera-freaks) har väntat och väntat- och nu är den här. Så tänker försöka mig på en liten recension, woho ambitiöst.

Första intrycket: besviken. 
De flesta låtarna är alldeles för rnb-poppiga för hennes talang, och det blir wail på "fel sätt".
Hennes förra skiva Stripped var så otroligt bra tycker jag. Och mest just för att hon skrev låtarna själv, och dem betydde något på riktigt. Här känns dem ofta lite whatever. Men sen när jag lyssnar igenom på riktigt så blir det bättre. Hon kör ju stenhårt på 30/40/50-tals grejen, både stil och musikmässigt.
De låtar som verkligen känns old school (Candyman,I got trouble,Enter the circus te.x) blir allra bäst. Skivan (2-disc) innehåller 23 låtar,så det finns ju mycket att välja på.  Än så länge har jag inte lyssnat så jättenoggrant men just nu är favoriten Save me for myself,där man känner igen gamla Christina. Den är så sjukt fin! Om jag känner mig själv kommer jag så småningom älska även denna plattan,men den kommer aldrig slå
Stripped :P
ff
Som Julia sa,tråkig omslag. Vad hände med platåpums,Marilyn Monroe och glamouren...

Hell yeah

Sådär jag tack Cherry!

Åh så underbart!

Och det var verkligen sommarens höjdpunkt! Jag och Emma precis bakom stängslet med Danne&Oskar några meter bort. Jag är än en gång olyckligt kär i Big big Danne...ooh. Nu ska jag lyssna på Snook hela natten lång!
sov gott,

Music makes the people come together,yeah

Fortsätter rekommendera...

Alfie
-Lily Allen, kul & vrickad
We got more bounce in california-Soul Kid, insnöad på den här efter O.C
Call me-Blondie,
Good boys-Blondie
The end has no end-Strokes, en av få:P
Dont look back in anger-Oasis,sommarlåt
1990nåntning-Afasi&Filthy ft. Snook, ultimata sommarlåten
Two wrongs-Wyclef Jean, också ultimata sommarlåten
One-Mary J Blige ft. Bono
Cold hard bitch-Jet, hihi älskar titeln
Suffragate City-Wakefield & MaryKate, ååh favorit fortfarande!
Graffiti-Maxïmo Park
Och farsan snarkar redan-Snook

Eftersom det är jävla EM här så är hela kollektivtrafiken totalt fucked up. Meaning,jag fick gå hem (ett vanligt scenario).
Än en gång blir jag "utsatt" för äckliga nazister,5e gången nu, då det varit Israel demonstrationer osv. Usch. Inget är värre än nazister,jävla aggressiva störda människor,ni borde inte få finnas.









Dream-a-licious

Jag har fortfarande inte hittat några riktigt snygga tygskor. Eller, inte som jag kan köpa.
Drömskorna är ju självklart dessa från Marc by Marc Jacobs. GE MIG!
Nice med tunna benvärmare, ok lite 80talsvarning men om man matchar rätt så...
Jaja,det är iallafall mina drömskor (dem blå! )för tillfället:)
Den här tar jag gärna till..

mcmmbm

Ms. Lily

Hon har typ redan hypats sönder (:P) men jag måste ändå pusha lite för Lily Allens debut "Alrigt still". Faaaantastic. Bäst är Smile och Shame for you.

*En till liten push för
brafilm.com, obegränsat med hyrfilm fram till novemeber. Underbart!
lily


nighty night

Favorittröja och Poseidon

Världens klyschigaste film? Poseidon. Haha...Josh Lucas,haha.
Fast kan inte hjälpa att tycka det är lite kul med spänningmusik-näradödenhelatiden-americanguyhjälten-all ends well-filmer.
Day after tomorrow
in my heart liksom...

Iklädd; mysigaste Indiskatröjan och H&Mjeans. (Orka bry sig om att tvärrandigt fördubblar)

Sov så gott i regnet!


Ett påpekande

När blev alla Göteborgare så stylish? Både males och females. Jag känner mig ju helt ful!
Snyggast människor hittar man i Vasastan och Haga , om ni ska hit snart.
Den vanligaste stilen är stuprör,stor kofta,flats/converse,liten skinn axelremsväska och snedlugg (på det typiska pretto-sättet) bland dessa trakterna alltså. Men nu har den utvecklats,hmm..
Finast idag: Ovanstående kombo fast med röd lack väska och stor
CryBaby tee,såå cool.

Alltså,jag måste köpa nya snygga kläder.  I'm off till bion!