Ibland

Ibland är jag nära till tårar när jag tänker tillbaka till den tjugosjätte juni - Arctic Monkeys två meter framför mig.
Medvetet har jag förträngt det faktum att jag missade dem, på grund av mig själv, på Roskilde.

26 juni- undermedvetet har jag typ förträngt allting för att det är för underbart att minnas, och för att man inte kan vrida tillbaka tiden.
Men då så ibland, när man ser sådana här grejer.
Eller när man hör intro-gitarren i Brianstorm.
Då kan jag inte hjälpa att mitt leende går över till tårögda ögon alltså.
FUUUUUUUUUUUCK, never known love like this.


Rysning

Att se Regina Spektor live kommer bli helt magiskt.
Visst låter hon som en blandning mellan Laleh och Björk?

Lady, är en av de vackraste pianolåtarna som finns (0:35 in i låten är helt hjärtskärande vackert)
Apres Moi, är en modern rysk symfoni typAnnars ser jag typ mest fram emot Architecture In Helsinki på Way out west. Nytt favoritband (ett utav många). För att inte tala om Hives då såklart. Eagles och Albert krockar,illa! Frågan är om man ska gå efter musikintresse eller Strokesmedlem-intresse?

Daft Punk is thhhe shit

Kanye West featuring Daft Punk. Rätt coolt alltså. Låter rätt coolt också.
Fast inget slår ju Around the world, älskar den lika mycket idag som jag gjorde som litet kid på 90talet.När dagen kom eller kommer

Om cigaretter är ens enda lyckomedel i livet så har man ett stort fucking djävla problem.

Freedom!

Ingen Julia.
Ingen Joanna.
Ingen djävla pappa.

Åh livet smakar sött. And I like it! Jag ska lätt flytta hemifrån i typ tvåan, för att bo ensam är nog det mest harmoniska tillståndet här i livet. Att komma hem till ett mörkt tomt hus tycker många är deprimerande. Jag finner det väldigt tillfredställande. Jag och mitt Coca-cola fridgepack...

Och massa läcker Regina Spektor och Kasabian musik!

Harry Potter den allsmäktige

Harry Potter är kung. Harry Potter is the man. Harry Potter har tagit över världen. Vi är alla bara små brickor i Harry Potters spel numera. Harry Potter är Gud.

Få gånger låter jag min hjärnan tas över av någon specifik, eller tas över av fiktion. Men Harry Potter har mig virat kring hans lillfinger, tillsammans med Dumbledore, Ron, Hermione och resten av jordens befolkning. Och killen som får gestalta Harry Potter, sidekicken Daniel Radcliffe kan ta åt sig all äran. Så att Harry Potter kan smida nya planer om worlddomination fast på ett bra sätt (låter han oss tro!).
Frågan är om det ens finns någon J.K Rowling? Är det inte den där lilla glasögon prydda pojken med ett ärr som han säkert själv suttit och ristat in med en nål som skriver ner alla magiska ord om, just det, sig själv? Hans kropp är perfekt nerbantad till den där sjaffiga looken och hudens nyans har precis träffat den där undernärd-blekheten. Harry Potter äger i vilket fall allt och alla, det är bara till att acceptera. Jag har läst samtliga skrivna verk minst 3 gånger om och jag börjar ikväll igen. Samtidigt som jag kollar på tredje filmen.
Den 21 november kommer jag stå och köa på natten efter den sista (visst!) upplagan från Harry Potter. Beblanda mig med sci-fi freaks som jag aldrig skulle göra annars. Motvillig men ändå så villig!
Domedagen är snart här och då är det Potter som avgör vem som kommer till Hogwarts eller inte!


image272
Hur kan den här killen (nåväl) kan styra perioder i mitt liv? Sömnlösa nätter. Engelska dialekter. Drömmar om Voldemort och gröna sken.
Se i hans ögon, se girigheten, se hjältemodbrilliansen, se MAKTEN!

Yes please

Cold War Kids är så galet bra och duktiga. Var bara tvungen att skriva det. Visst är "Hang me up to dry" ett mästerverk, men det är bara ett av många. Ta bara "Robidoux" till exempel. Oh ja. När ett "nytt rockband på indiehimlen" verkligen är så bra som folk tror, då kan man bli riktigt lycklig.
Frågan är varför jag ser Josh Homme framför mig varje gång jag hör sångarens röst?

Jag tror f.y.i att det här är min framtida
man. Andrev Bergström. Filmnörd 8som är svag för amerikansk film), mörk, mycket äldre än mig, tönthunkig. Och hör på det där namnet, Andrev, så där lite mittimellan exotisk från något svårt land. (Om jag inte stjäl Alex Schulman,vill säga)

Just nu kollar jag feta värsting högtalare på nätet. Dregel, dregel. Det finns få saker som är så sexigt som svart teknik. Ta den här tillexempel, fan va min iPod hade trivts bra där. Dem är typ meant to be, jag tror verkligen det. Och Apple store har gratis frakt, är inte det ett tecken då? Och att jag får min lön i övermorgon. Excellent...

Sjukt intetsägande

Hihi. Den här trailern för nästa animerade kändis-voice nextbigthing filmen är ju rätt rolig. Jerry Seinfeld borde leva för evigt...
Den här sommaren har jag...
blivit av med min festivaloskuld
och därmed fått vara me dom den värsta Roskildefestivalen ever
stått längst fram när jag såg mitt älskade favoritband för första gången
jobbat i klädaffär och känt mig ruskigt vuxen
jobbat som ogräsplockare och känt mig ruskigt liten
schteekt i Marbella med Agnes
köpt en liter rosé för 8 kronor
redan tappat kontakten med massa folk
x x som är x x som varit x i x
tappat greppet om "hälsosam inställning till mat"
tappat greppet om "hälsosam inställning till rökning"
helt tappat lusten till vodka
varit rätt stressad och tankspridd
fått världens bästa svarta snygga iPod
fått harry potter abstinens och kommer va tvungen att läsa om bÖckerna för 25e gången
tagit mig från roskilde station till göteborg på en natt på nåt jävla vänster
flugit utomlands själv för första gången
bott granne med antonio banderas


fortsättning följer!

I came, I saw, I concured

Eller något i den stilen. Eller kanske inte alls. Förväntningar förvärrar! Ni har väl alla sett bilderna från det djävla helvetes Deeeenmachk. Uh, hata danskar. Uh, hata att vara lost på Köpenhams station. Uh, hata knarket.
HATA LERAN!
Jag såg Killers iallafall, precis där framme medan man var i duschen, och det var nästan övernaturligt vackert. Så de så. Festival pussy, oh ja! Marked for life. Men det fanns söta saker därborta med. Misären var ju rätt söt om man tittade närmare. Förhoppningsvis kan man uppleva ett nytt ljus i livet, när man kommit så nära Hades man kan komma typ.
Men puss

Än en gång

Hejdå era pajaser (HAHA alltid velat använda det ordet). Imorgon drar vi iväg mot Danmark, åh va pepp...
Nu ska jag hetspacka med min syster i världens minsta väska, där liksom 3 jeans och 4 hoods och anitas vackra truckerkeps ska få plats.. Vi får se. Adios adios jag försöker hitta free internet i någons tält och så fåre bli uppdateringar därifrån.
puss

!!!

(haha som det där där bandet fast som man uttalar "chk chk chk")

Kolla. Här ska jag och (Ida)hoe tillbringa fem nätter. Fem nätter i regn och 14 grader. Fem nätter i Danmark. Fem nätter i ett ständigt vaakum av öl. Fem nätter av musikalisk uppfylldhet. Haha feeeeeett kul. Feeeeeett läskigt.
Haha chill.
image270