"Everybody enjoying themselves?!"

Men palla att beskriva sådana här heliga ögonblick med ord. Egentligen säger inte en bild mer än tusen ord men i detta fall så...ja. Och jag hänvisar även till min (sussiella) och anitaanderrsons bilddagböcker.
'

image265image266
 
image268  


Roskilde nästa. Haha, vi får väl se hur det går.

Idag såg vi en död gammal katt på gatan

(är inte det typ det äckligatse ni någonsin hört:P?)

Idag är det också den 24 juni, likamed min födelsedag fast 3 månader för tidigt. Jag vet inte om den döda katten var något slags tecken, men jag hoppas verkligen inte det.
Ju närmare min "16-årsdag" jag kommer, kryper sig stressen allt närmare. Åldersnojan är som VÄRST i tonåren tycker jag. Jag menar, när jag var 9 och skulle bli the big 1-0 så var det liksom lite whatever. Men nu är varje djävla steg, ett steg närmare 20,30,40,50...ett steg närmare undergången alltså.
Det finns även en lista på saker jag velat göra när jag är 15. Eller åtminstone innan jag fyllt16.
16 är förövrigt min hatålder. Det är så djävla löjligt att vara sexton. Fatta vilken tönt jag kommer bli... I vilket fall så blir den här listan typ längre o längre eftersom inga grejer blir gjorda.
Så bara fså att ni vet, så kommer den där listan publiceras här på bloggen den tjugofjärde september, mest för att konstatera och reflektera över hur lat jag är.
Känn längtan!

Imorgon åker jag och Annie till Sthlm, älskade Sthlm. För att bo i älskade Birkastan lägenheten, för att åka tunnelbana, för att skratta åt stockholmska, men framförallt för att se Arctic fucking Monkeys på tisdag. Vi syns utanför annexet sju på morgonen, fellas. Be there or be square.


Eh, eh, balkaan!

Judisk , balkan och orgelmusik. Nyckelord dagen till ära(äh?). Vill mest uppmärksamma min nya förälskelse Beirut,kommer till Roskilde! Världens bästa moderna indieorkester/orkesterkille. Gulag Orkestar (låten) är massa känsla helt enkelt. Nu är det tydligen midsommar, här i hällregnet. Jag har inget minne utav att jag någonsin firat midsommar under min barndom. Eller iallafall inte av de senaste fem åren. Men jag har lärt mig att precis hela småstora Göteborg är stängt. Precis ALLTING är helt stängt. Djävligt frustrerande. Orka det.
Jag har blivit en sådan partypooper. Jag, Susanna, har liksom inte en enda cell i min utarbetade sjuka kropp som vill festa alt supa.
Hihi.
Fast, nej, det är inte så kul.

...och Amy Winehouse-Back to black såklart..

ska sommaren infinna sig?

Vad hände med salt vatten, saltvattenhår, fräknar på armarna, röda axlar, flipflops+shorts osv? Imorgon är min första sommarlovs lediga dag. Grattis till mig. Frågan är om det förändrar någonting? Men jag trivs, för om man blundar kan man låtsas att det är sen-september.

Fatboy slim är f.y.i väldigt underskattad. Eller det kanske han inte är,men jag hänger liksom inte i Fatboyslim-kretsar, så i min värld är han det. En soft 90talsmixalbums-klassiker är ju "Funk soul brother, ett mästerverk i datamusik.Foo real. Praise you är skön känsla. Gilla Fatboy!

SOVA HUR LÄNGE SOM HELST IMORGON!!!STORT!

På frukostrast, i tio minuter...

Det är bara allmänt ascoolt att kunna kolla på Seinfeld och Dodgeball på en iPod. En helt ny värld ligger inför mina fötter.

Min insikt i arbetlivet

Alltså stackars alla små vuxna som är fast i jobb dem inte tycker är roliga. Jobb som dem ska sitta med i typ 25 djävla år. Jag blir alltid aschockad när man pratar med någon 50+are och typ, "ja när jag började här för 30 år sedan så...".Lever man ens så länge till kan man undra?
Nyvunnen respekt för alla vuxna som typ inte arbetar inom mode,media,kultur,musik,design eller kock-branschen. Alla dem som håller ut med sitt tråk.
Eller kanske ännu mer tappad respekt?

Om man kallar dem vuxna, så känner man sig fortfarande som ett litet kid. Då kan man bortse från det faktum att man själv sitter där med ryggbesvär, artiga arbetskamrater och en ouppfylld passion om 10 år.

(för nu är jag inom trädgårdsbusiness)

"Det är öppet köp i tre dagar på alla reaplagg!"

Hahaha. Get this, nu jobbar jag på MQ på dagarna. Hej jag är en vuxen ;D Det är faktiskt fett kul bara det att mitt sociala liv går upp i rök, då jag jobbar från 12-17 stående i Connes. Men vafan, människan är gjord för att slitas ut för pengar, eller något. I vilket fall,finns det absolt ingen tid till att blogga.Kom dock gärna och besök mig på Fredsgatan. Ni känne rigen mig, jag är tjejen som står lite tafatt och tappar galgar på golvet. Se yaaa

THE END OF AN ERA

Imorgon splittras 9a, Samskolan. Splittras. Byebye, never again, no more liksom.
Det är ett djävla tjöt för tillfället, men faktum är att detta förtjänar att djävla tjöt! Framförallt måste jag klara mig utan eyeliner imorn, hur fan ska det gå liksom?

Vill ni veta mer om min klass (vrf ni nu skulle vilja det..?) så hänvisar jag till
Emmas blogg.

image264


Sedan är det plötsligt sommarlov och jag är helt noll förberedd. Jag är inte så särskilt förberedd på denna värmeböljan heller, den värme som orsakar epileptiska solanfall och skavsår. Det finns en anledning till att jag inte bor i Medelhavet, hallå.
I vilket fall,"Den här sommaren ska bli den bästa någonsin!!" som det heter enligt manér. För första gången kan jag faktiskt tro det lite också, fast bara lite. Men what the fuck hur fel kan det bli med;
Arctic Monkeys x2
Jobb x2
Roskilde
Spanien med agnes
Way out west
och....Danmarkskrök!


Jag har nästan bestämt sommarens ultimata soundtracklåt
Young folks och snäppet därefter When you were young. hej tonårsromantik

Ett hitlåt-förband är aldrig fel

The Coral öppnar för Arctic i Stockholm! Bör nämnas att "Dreaming of you" (duh!)är en utav mina många favoritlåtar, FAST jag lyssnar faktiskt på andra låtar med bandet. Typ "In the morning" och "Arabian sand live".Nytt album är på G också, nice nice.
JAG ÄR SÅ DJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA PEPPAD INFÖR 26/6!
JAG ÄR SÅ DJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA PEPPAD INFÖR 26/6!

För mig,är det nästan större än Roskilde. Och det säger mycket.

"För vi har inte tagit studenteeeeeeeeeeen"

...fyfan va vi är bra!". Jag tycker man borde firas för att man inte tar studenten, hallå- respekt. Vi har våran ungdom kvar!

I vilket fall så gjorde vi en sån där klassisk rolig grej på spanskan. Skriva ett brev till sig själv, som vi sen ska få hemskickade i trean när vi går ut. Hoho, fett roligt.
Några nyckelord: the parc, da crew, marlboro orginal, pirates, artic monkeys, johnny depp, alex turner, svart, rosa ipod mini, bitterhet, sussiella.blogg.se, slapphet.
Jag kommer skratta lika rått nu som när jag läser alla de där meningarna på studenten.
"Haha vilken tönt jag var,fyfaaan!"
Sedan så kommer jag kolla ner på mig själv och sakta men säkert förstå att jag fortfarande är samma tönt.
Belive me!

mest för att intala mig själv:Imorgon hämtar vi ut Roskildebiljetterna, farsan är inte hemma, och jag ska jobba på MQ nästa vecka. Så saker är inte lika farliga som de skulle kunna vara.

image262
ronnie- han ska sitta å vara svår i Frankrike.
22 år
har väl klyschor varit så sexigt!(och hur kunde jag ha så fel om alex schulman?)

Funkgitarr!

I've never known love like this before...höhö. Nej men seriöst allra bäst är den ju i Stevie Wonders Superstition.

Jag är väl bara tvungen att kommentera niornas bal lite. Fett schteeeekig såklart,jag menar dug Samskolan. Här nere ser ni de fina herrarna och min kavaljer är bruden längst till vänster haha. Som ni också ser så var väl jag och ida allra minst "baliga".
Själva eventet (;D) var inte så djävla ball, förutom rökbalkongen. Och det faktum att Emma satt på a la brat-bordet med packade backslickare hihihi. Kul underhållning! Agnes vann årets bästa sångerska, Harald bästa musiker. Vadå att jag blev stolt förälder?! För första gången i mitt liv så gick jag helt allvarligt runt i högklackade lack peeptoes, värsta surrealistiskt. Jag har nog aldrig känt värre smärta. Alla ni kvinnor därute som använder denna typ av skor typ ofta, till och med till vardags HUR FAN TÄNKER NI?
Tacka gud för converses liksom,bytte såklart när jag vandrade hem i natten genom Vasa.
Nej, vi skulle icke till Avenyn och efterfesta med skumpa och ståt.
image259image260

Old school sväng är fan riktigt gött alltså. Gammalt är gott.

Mamas and the papas-California dreaming
Mamas and the papas-Leaving on a jet plane
Stevie Wonder-Living for the city, jag avgudar Stevie!
James brown- Play that funky music white boy
Chuck berry-Johnny B Goode

Nu,Traffic på fyran. /bye bye bitches


"I've never been this far way from home"

(igår)
På MTV var det massa med Kaiser Chiefs idag. Jag har en rätt blandad uppfattning av Kaiser men första albumet Employment är en pärla! Och Oh my god hörde jag för första gången faktiskt, blir lätt ny favoritlåt:D Älskar det där funkiga introt. Något jag inte visste är hur hunkiga sångaren egentligen är i sin tajta beiga skinjacket...hmm.
För övrigt hur många bra band finns det egentligen på K liksom?! Killers,Kaiser,Kasabian,Kooks,Kinks and so on.

Jeje nu tänkte jag kolla på slutet av Thelma och Louise som jag spela in. Jag älskar Thelma! Jag älskar Louise! Filmen är inspelad 1991 (aka mitt födelseår) och det säger väl det mesta...image258
Läckert!

alright, come onYEEEESSSS liksom

Roskilde är "completely sold out"! Och vi fick biljetter i sista sekund!!!!!!!
Julia och Ida körde fulaste skämtet på mig.
Ida: asså sussie, julia ringde och roskilde är slutsålt
jag: helvetes jävla fittafittafitta! jag döööööööör
ringer julia
julia: ja, finns inga biljetter kvar..
jag- feta utskällningen på julia
julia: fast vi boka fem minuter innan dem tog slut!!!!!!!

Fyfan, sådära får man inte skrämmas :D :P
mer om bal imorn btw