BOLD, BOLD, BOLD.


Haha och svårläsligtlltltt!

MEN JAG VET NI LYSSNAR (LÄSER) FÖR DET FINNS STATISTISKA BEVIS PÅ DET DVS 14 LÄSARE/DAG SÅ ÖPPNA ERA KAVLADE KÄFTAR & SÄG NÅT!

Vem är det som cyklar och cyklar men aldrig kommer fram?
Engla!HAHAHAHAHAHA jag dör HAHAHAHA jag kan inte hjälpa att skratta HAHAHAHA älska hur elaka alla är!

andra roliga grejer:

image360


*att kanye west lägger ut
den här bilden på sin blogg med texten:"Tripped out pic I saw on Perez..."idag var det medelhavsvarmt, igår åt jag stekt lax med vattniga wokgrönsaker- snyggmaten!,ikväll ska jag kolla på george clooney med agnes, ikväll ska klassen ha kubbkväll-joke of the day, imorgon ska jag köpa en limpa, imorgon vill jag köpa min bärbara dator och börja skriva på alla böcker jag ska ha skrivit innan jag fyller år. det kommer bli så jävla mycket hårdhet,råhet, blandningar av epoker, romantiseringar, idealiseringar, ungdom, död, supernatural,johnnydepp i andra skepnader, svartklädda tjejer och bara överdrivet gråtfärdigt och tragiskt oh jaa..

blått är i allmänhet en jävligt ful färg

Wanna jazza jazza svana svana happy houra ikväll eller dylikt. Önskade att nöjesguidens tråkiga artikel om "PENGAR FINNS INTE!" var sann för en stund. Fyllan som policy, god.
Allt är hets, fast kanske på bra sätt? Det är trots allt en övervägande del av västvärldens befolkning som lever sina liv efter såna där ord som typ -mitt dygn har mer än 24 timmar och typ -det finns tid för allt, och bara leeever för att smutsa ner sig och vältra sig i stress. Öh säger jag nog till det med ett bitchigt ögonbryn. Jag fattar ingenting, jag trodde livet var till för att avnjutas och vara lat på. Hur kan man offra fria dagar of absolutely nothing för pengar och karriär och fitness???? missade den biten. tack för det! Jag skulle aldrig offra min ensamhet, min trygga enskildhet, min privacy. Ogillar människor för mycket, tyvärr är ju detta hindret som står i min väg för framgångar i livet men det bryr jag mig inte så mycket om.Stressen handlar iallafall om flak med burkar och vaxade ben och ofärgade hårbottnar etc. Och bakispiller. Icke att förglömma.

Anja är i Cannes. DET är avundsvärt. SEAN PENN.
SEAN PENN.
SEAN PENN.
kommentar:vill verkligen jättejättegärna skriva sådana där komplicerade,utförliga filosofiska utläggningar på "bloggen" som jag gjorde då och då förr i tiden men det kommer väl en tid för det också.
+ Monica Alis överhypade Sommaren i Mamarossa var så ointressant så jag bara dör. hybris hybris dn.


UPDATE 21.22: FYLLAN ÄR POLICYN. maydaymayday! men fan, jag sträckläser Blonde i mitt klinsikt städade rum  istället. inga Elina-utrop ikväll inte "-jag oooorkar inte!" .minigullet

Inget Arvika,men...

jag ser iallafall fram emot att se Eagles of Death Metal, kvart över midnatt, på en liten plätt någonstans i skåneland. behaglig värme, full på cider och vänner, och "don't speak".
gött!
 och MOTO BOOOOOOY!

det återfinns guldkorn ändock; (svida i ögonen)

image351
image346
image347
image348
image359
image350

image354
image355
image356
image357
image358

JAGÄRDITTBIGGESTFAN!!!

image345
hur kan en människa vara så genomsyrad av allt gott som finns?!
inga mer ostiga lovedeclarations men så e det.
hahabild f.ö, blekhet&fräknar boundar.


"I am buried up to my neck in, contradictionary flies, I take pride as the king of illiterature I'm very ape and very nice"

Om man bara hade fått se Nirvana live en enda gång, så tror jag att jag hade varit ganska tillfreds numer.
Folk har problem med sina kärleksförklaringar för The Smiths. Nirvana är mer komplicerat. Men låt oss säga så här, i jämförelse med Nirvana så är Smiths skiten under Kurts naglar.

"...If you ever need anything please don't hesitate
to ask someone else first
I'm too busy acting like I'm not naive.
I've seen it all I was here first
Out of the ground
Into the sky
Out of the sky
Into the dirt"


my love for Naomi:

image339

image340

image341

image342

image343

image344

nuvilljag:

image332 image333

image334image335

image336image337


image338

9090bra låt,braaaaaaaaaa film

NSA lyssnar! Storebror ser! Blackaah!

visste ni?
Det har avslöjats av en "whistle blower" att den amerikanska avlyssningsmyndigheten NSA (National Security Agency) sedan flera år filtrerar all Telia-trafik till och från USA. Hos teleoperatören AT&T har ett särskilt "secret room" byggts för NSA:s räkning.Där har så kallade splittrar (?splitters?) installerats. Dessa tar en kopia på ALL trafik från 16 teleoperatörer, däribland Telia, för NSA:s räkning. Ingen åtskillnad görs mellan vanliga medborgare och misstänkta, eller mellan inrikes och utrikes trafik.Det är inte bara telefontrafik som filtreras, kanske inte ens främst telefontrafik, utan epost, sms, surfande, gogglande - allt som görs via internet. Du som läser detta, och har besökt en amerikansk sajt, mejlat en amerikansk vän eller sökt i Google, kan ha blivit registrerad, övervakad eller avlyssnad. Saken upptäcktes av en slump av teknikern Mark Klein i San Francisco, som turligt nog för omvärlden inte var belagd med tystnadsplikt. Han såg med egna ögon utrustningen när det hemliga rummet byggdes. När han senare råkade se dokument som visade den enorma omfattningen av denna då okända avlyssning höll han på att "ramla av stolen":

 

Själv skulle jag känna mig pinsamt smickrad om någon fick för sig att avlyssna mina samtal. Vad tror ni denna bloggen är till för liksom. Å andra sidan så skulle kanske inte min telia-trafik vara si sådär super juicy, mest typ "whats wrooooooonKK?"utrop till julia i andra änden och typ niggahsms på svengelska.

Men snälla gott folk, feel fre to listenschwisen!


otisland

i konstiga städer långt långt borta där gårdagen fortfarande finns kvar, där den nästan kännetecknar nuet. där går det inte an att springa med lattemuggar och skrika efter wasabi, där kanske elitismen fortfarande är överlägsen, kanske fattigdomen. där ser vägguttagen helt annorlunda ut och babyliss får problem. det finns dem som drömmer om paris, drömmer om prag men vem drömmer om framtidsresor? själv drömmer jag om gräskullar utan för mycket värme och sol men där allt ändå ser lite solblekt ut. ett eget versailles till förfogande och ensamma stigar. guldiga juveler décadence och utslitna tshirtar. skrivmaskiner och ett Skönheten&odjuret-bibliotek i magohny där askfaten står staplade. biosalong. inomhuspool. den rosa rokokostolen från andra långgatans auktion. inbyggda krypin i fönstren som i amerikanska filmer. allvar på riktigt. isolering, civilisation.

في المنزلدقيقة


image331
mitt!

Svettigt!

nu åker jag till min farmor, inte "fammo", helst Babbsen. det är nog min enda stadiga och trygga punkt i livet, pocket på vagnen och sedan den eviga väntan på mättnadciggen, krama främmande tanter osv. och Julia inkl the hills typ. hatar de primitiva ursäkter för människor som yttrar fraser som "livet suger fucking hååårt, livet är en fitta!!" men jag kan inte hjälpa att instämma a bit- for now.

ps. kolla- typ
världens gulligaste ! upphovsmannen sandra hansson är en patetisk skribent tyvärr...

Créme De La Créme-edition - GBG, "spankin new!Nytt!"

-Rosenlund, trots diverse horhysterier

-Stena Line-slingan, atw from Operan till Amerikahuset alltså

-F.d ödemarken nedanför Johanneskyrkan (& masthuggstorget). Utblick från cykelbanan inkluderad.

-Masthuggskyrkanmuren.

-Old school-stugorna bakom Stigbergsparken

bubblare: parkering bakom Draken, Movieline-territory, annie+sussiegläntan i början av slottskogen

Fortfarande Lika Schysst


image330

....HÅRET ÄR VIKTIGARE!

en ständig oro men likväl lika jävlig när det kommer till kritan, så att säga.

detta gillar vi

image326men detta gillar vi inte ( förlåt ida )

image329
egentligen, para mi, är alla längder ovanför bröstet helt oacceptabelt.

The Proof Is In The Pudding

En förvånansvärt fugly lady i jämförelse med Fitzgerald och Billie, men med en alltid lika avundsvärd stämma.
Jag känner inte till sakerna hon sjunger om men en uppskattan för musik ligger ibland bortom lyrics.

I give you- min bästa negro bluessångerska, Etta James."Du Ska Inte Tro Det Blir So-o-mmar Ifall Inte Nån Sätter Fart..."

SÄTT INTE FART! SÄTT INTE FART, SNÄLLA!

jag vill bara rusa till movieline och köpa alla filmer jag inte sett än och bara ligga på sängen under massa filtar men frysa ändå och göra mig tjock, självsjälvsjälv. utan probs.

Dionysos i mindre proportion

För er som inte visste: bananjordgubbmangoblåbärbjörnbärjuiceyoghurtmjölksocker-smoothie är eran bästa bakismat.

-I Don't Remember Askin' You A Goddamn Thing! -Say What Again. Say What Again, Motherfucker, Say What One More Goddamn Time!

Åh vad allt Pulp Fiction-relaterat är cheezy och kitschigt dessa dagar. Eller m o s s i g t, för att låta som alla mina älsklingskulturskribenter. Men det gör inget för min del.
Jag funderar på de lycksaliga känslor som folk uttrycker, eyetoeye eller i andra former av yttranden. Jag gör det ju också, av artighet. Klart jag gillar att göra vissa saker, att umgås med vissa människor men mina "vad kul det var" är oftast kryddat till tusen. Är annat folk mindre kräsna?

Men på onsdag kommer Darjeeling Limited på dvd och där behövs det inga förgyllningar inte!


image325Hur?

ps.Naomi Watts är min drömkvinna.ds