best of all towns


ALLA HUS ÄR VACKRA   VITA STREETKILLAR  AFROAMERIKANSKA HUNKAR I SNEAKERS  KLINGANDE TAL   KOLLEKTIVTRAFIK UNDER JORDEN   H&M PÅ VARJE HÖRN   MEDMERAMERA.

ingen sömn ännuu

Omänskligt. Sinnessjukt. Destruktivt. MAN KAN INTE GÅ I SKOLAN TILL FEM I NOVEMBER. MAN KAN INTE SLUTA MED EN 2 1/2 TIMMES LEKTION.
I'M DISTURBED.


Historiens bästa tvkaraktär (tillsammans med Blair)

JAG ÄLSKARFast inte på det vita-Bob Dylan-viset förstås.


true thatt.


"The one thing causing my unfortune is consistent, there for it will linger"


FROST ÄR ÖVERALLT

Förut idag tog jag min bakning till en ny nivå och gjorde en chokladtårta, recept var från julias typ "första kokboken" bok som är extremt användbar för mig när jag vill veta hur man ska koka ett ägg och exakt hur bred en form ska vara eller vad som menas med att sjuda osv. Alltså det började bra men sedan blev det så jävla bråttom så den blev äcklig oätbart smetig i mitten och bra runtomkring, sedan hann den inte svalna för jag var tvungen att springa men jag skulle ändå ha på all glasyr, typ tio cm eller nåt, och så dekorerade jag den asbra sådär fintfult med rosa strössel och silverkulor och kolasås och florsocker och röd geleglasyr. Hos Agnes gjorde vi skitgod mexicanamiddag och sen skulle jag visa denna vackra skapelsen jag hade gjort som var oändligt girrly och så var allt bara en stor jävla bajssmet, helt oaptitlig såg tårtan ut. Blev ledsen. Det var nog mest mitt fel för att jag bar den plastpåse och sprang från avenyn till ica focus... Well,well. Ska träna på tårtor. Baka är oftast mycket tillfredställande för sinnet.
På fredag ska jag bo på lyxhotell i Stockholm, omständigheterna är visserligen inte särskilt ehm..bra men jag älskar luxurios hotell mer än nåt annat så det ser jag fram emot. Eftersom man (jag) som svenne bara bor på hotell när man åker till genuina solplatser som Sharm el Sheik och typ Antalaya, där hotellen för visso är extravaganta men mest avsevärt nedsmutsade av all svart arbetkraft och salmonellamat, är det så jävla nice att bo på hotell i Sverige. Äntligen kan jag uppleva allt det som syns i de två friends-avsnitten (and more!) te.x egyptiskbomull lakan, plasma tv, minibar,roomservie 24/7, dvdbibliotek, internetuppkoppling och vita frottebadrockar. Men det bästa av det bästa är HOTELLBARER. My future life.
Nu ska jag kolla på Popular, andra säsongen är absolut inte lika hänförande men
Sam McPherson är fortfarande typ världens snyggaste brud.

OBSESSED

Anouk AiméeVet inte

vad jag ska göra nästa sommar, och blev typ stressad när spain kom på tals ikväll.

Jag vill asgärna åka till Marbella och ha en underbar schtekvecka igen, den ultimata verklighetsflykten liksom med dubainer, sexiga schweisare och fylle titssoup i poolen halv nio på morgonen.
Jag vill asgärna åka på en enmånads tågluff i vackra underbara Europa som jag trots allt sett så jävla lite av, jag vill åka till alla gammeldagsa städer med fin arkitektur och ha en backpack på ryggen. Men frågan är med vem/vilka? Grethe vill också det hade varit lovely, och Anja också om hon ska åka med Julia och Hanna tex för no disrespect men the gang är inget för mig. Det kommer vara sånt jävla planning å massa som kommer vilja men massa som kommer banga.
Jag vill asgärna åka till typ Ibiza med Annie och vara där hela sommaren och vara bartender, eller såndär levande reklampelare för klubbar i klackar och urringning och Annie som den gogodansaren vi alla vet att hon i sitt hjärta är. Tjäna massa dricks och supa bort all dricks och leva på nätterna,
Jag vill asgärna ha ett högt avlönande jobb i Göteborg och spara alla pengarna till framtida New York.

Vad jag INTE vill är att vara tvungen att börja planera nu för det är jobbigt och enervernade.

HEY, I'M TALENTED!

Vad som är mest irriterande i amerikansk teenagetv (vilket jag vet eftersom jag är största junkien) är hur alla dessa teens med (alltid!) superstylat hår har "a thing". Antingen är de serious journalists eller filmmakers eller designers eller eller musicians activits eller talented writers. Bläää, jag vet ingen  tonåring i Göteborg som har någon sjukt seriös passion som de håller på med och lyckas med och får erkännande för. Snälla, jag är till och med för lat för att gå å köpa cigg. Man är vetenskapligt doomed to failure fram tills man slutar vara en tonåring. Det enda jag kan komma på är alla oändligt tafatta och misslyckade rockband med göteborgspojkar som sätts ihop, och det är bara ännu ett faktum som bekräftar regeln. Ärligt talat, jag försökt, gång på gång, men nu när jag har nått acceptans kan jag känna mig fullständigt avslappnad och nöjd med att dåsa bort mina dagar. Liksom alla andra.
pointers: gossip girl, popular, one three hill.

nicole

Ibland börjar jag skratta åt hur många fula människor det finns. Sen inser jag att de är typ nöjda med sig själv. Då skrattar jag nnu mer!

SAMHET

Jag undrar hur man beskriver, gestaltar allt det som är fullständigt abstrakt. Sånt man bara upplever med sig, när man är ensam med sin hjärna och sin lilla själ. Man promenerar i regnet med världens bästa låt den som alla andra tycker är kass men det är ens egen och ger en rysningar. Få ögonblick där man är skamligt stolt. När ens hjärna let loose och tankar som är helt wack kommer fram. Allt man vill glömma, allt man kommer ihåg men som ingen annan minns. Den man är utan någon mer och den man är med alla andra. Oftast tappar allt sitt värde när man pratar om det. Om mitt hjärta klappar kan ingen annan känna det mot sitt bröst, bara jag. Jag undrar hur man är helt individuell på riktigt, ibland tror jag att jag är det. Det finns så många olika sätt och så många olika seenden, men bara ett jag, från ens eget perspektiv. Men egentligen är det så fel att det heter en människa för det fungerar inte så men man kan ju inte fysiskt sätt vara flera jag, kanske. Existensiella frågor är det mest personliga jag kan komma på. För existens är inte något man kan prata om kollektivt, det går inte att visa den riktiga speglingen för någon annan utan att håna eller överdriva eller skita i allting eller vad fan ingen tänker på sådant... Mne jag vet fortfarande inte hur det skulle vara om man blev den sista människan på jorden, hur långt tid det skulle ta för mig att bli galen eller dränka mig eller något sådant men i vissa stunder tror jag att jag är så ett man kan bli och det är bra så. Inte för att det är relevant. Jag skulle bara vilja upplösas i en vacker låt, helst paint the silence, och ta reda på vad alla dessa eldiga känslor egentligen betyder, veta vad som spelar roll och känna eufori som susar genom universum och genom mig. Har aldrig tänkt på att ensamhet är samma ord som tvåsamhet fast med ett annat nummer framför, för det är ju inte samma sak.

jag menar nu verkar det här helt deprimerande, och det var inte alls så jag menade.


väldigt inne på att ta bilder på mig själv.
väldigt insomniacious.

NO WAY BUT DOWN

I dessa tider när till och med tidningskrönikorna handlar om surhet och mörker, är det inte det lättaste att vara blondinbella-glad. Inte för att jag nånsin varit det i hela mitt liv. Men jag det har funnits några grejer som muntrat upp mig faktiskt och jag inte ens i nääärheten av hur livlös jag brukar vara under kallhösten, goodisgood. Detta gör mig glad:

-Igår återupptäckte jag ett fotoalbum med familjebilder från bebistid till typ 8årsåldern. Detta utlöste skrattattack som övergick till tårar för att det är SÅ JÄVLA ROLIGT hur jag såg ut som liten. Det är alltid svårt att förklara hur komiskt någonting är men för att sammanfatta kan man säga såhär, jag VAR en POJKE. På riktigt alltså. För att vidare gå in i detta kan jag försöka mig på en beskrivning; jag var redan då väldigt lång, jag var tjock (som bebis), jag hade ett gigantisk huvud som även det var långt och tjockt, fram tills jag var 5 hade jag något som man knappt kan kalla hår snara kritvitt fjun som täckte skallen som man kunde dra ut som en tofs där bak, mina läppar var illröda, mina ögon fulla av visdom. På bebiskorten ser jag ut som en mycket intellektuell FARBROR ungefär. Ok, det finns vissa undantag där jag har guldlockigt hår och inte ler så att den oändliga dubbelhakan framhävs, som är rätt cute men det utgör ingen stor procent. När jag hade mitt guldiga hår såg jag ut som en pojke i badet, där jag stod i svarta badshorts och världens rakaste kropp. När jag klippte BOB och hade råttfärgat hår i mina sammetbyxor såg jag ut som en pojke, en bögpojke men ändå. Inte konstigt att min passion idag är långt hår och att jag är en ytlig mutherfucker.

-Att umgås med Grethe och Agnes är alldeles alldeles underbart. Luv u GrrLsz.

-Lemonad från Don Simon, som inte bara släcker min eviga törst efter lemonad utan också får mig att minnas marbella där allt i los supermercados kom från Don Simon.

-Javas rökrum kan man faktiskt inte motstå under denna period.

-Kommer förhoppningsvis köpa Berlinsnart, flyg. Inte tåg, inte buss.

ZTVJag älskade serien Popular över alla gränser. Mitt nittiotal i ett nötskal; längtan efter att vara brunett, silvriga millenium kläder och smink och ZTV. Den tar oändligt lång tid att ladda ned men nostalgichocken är stor.

good laugh

Jag gillar 90or. Speciellt de där uberhippa, oftast schillerskastadda, nyss fyllda 18 som har koll på aaaaallt. Speciellt att observera dem när de är totalt fjortisfulla på öl och ramlar i sina fashionskor. HAHA. Jag gillar 90or.

Ritz


Det är någon konstig artsy/fashion/hype-grej på ritz(??) ikväll. Dit ska jag och Julia och Elina och förmodligen resten av hela göteborg. Julia ska styla mig med sina magical fingertops, egentligen vill jag alltid bara ha på mig min svarta tajta kjol och tajt svart linne och tajta svarta strumpbyxor, men det här är enda chansen att få låna hennes kläder utan att uppleva en stor dramatisk-"asså du är ju DUM i huvet...!?"-scen. En positiv grej med denna kväll är att vi kan förfesta som systrar, dvs kan för EN GÅNGS SKULL lyssna på musik man tycker om på "förfesten" och inte TTA, Fuck forever och Bob Dylan. Heeeell no, it's Lil Wayne, Britney, Kanye, Chris, Madonna!
Holler.


Här är en bild från klubb-o som faktiskt inte är posad.., JAG ÄLSKAR KLUBB-O.
Det är UNDERBART om ni inte vet var de ligger så boho för sjätte december smäller deeet
00.00-08.00 party til the night turn moornin!

MIN NYA BUDGET


Nu har jag listat ut lite saker jag ska göra för mina gratis-pengar.
Dricka öl imorgon, köpa nya jeans, följa med till Berlin, köpa dyr foundation, köpa dyr kräm, röka hur mycket jag vill, köpa en hot partydress, gå på bio. Jag tror det är sådana saker fonden är till för om jag ska vara ärlig.
Nu när jag smakat på det här s.k stipendiatlivet är jag rätt hookad. Pengar är ändå jävligt gött liksom, ska nog gå på jakt efter en mecenat jag kan använda mig utav efter mitt sista skolår, gillar tanken. På biblioteket har dem en blytung pärm, fylld med diverse stipendier man kan söka. Det är så värt, för det är sånt folk glömmer och då blir det jättestor chans att man kan få cashen själv. Man kan seriöst söka stipendier till allt, ALLT. Det gäller bara att hitta dem. Jezus, jag kommer ha samlat på mig en förmögenhet by the time and twenty.
Jag var förövrigt på biblioteket idag för jag har prov imorgon och kan inte koncentrera mig någonstans i den här förbannade lägenhet (om någon är hemma, vilket alltid någon är) för alla ljud bara ekar för det är så sinnessjukt lyhört, dessutom gav jag bort mitt skrivbord till Julia så jag får ligga i min säng, och där somnar jag alltid. Hursomhelst åkte jag till biblioteket, vilket i sig ligger mig mycket varmt om hjärtat, men nu var det massa lama föreläsningar och utställningar där folk applåderade, det fanns bara ledig plats vid "utländska språk"avdelningen där massa habibiwallagubbar samt nasala spanjorer stod och gorma, plus att någons oldschool nokiamobil ringde oavbrutet med den fett jobbiga ringsignalen. Lätt frustrerad.
Fast jag lägger inte så stor relevans vid skolarbete för tillfället, för det finns så mycket bättre saker att ha för sig. Mina favoritsysslor just nu är att 1 drömma om framtid 2 kolla på nittiotalsfilmer 3 sminka mig. Att sminka sig har alltid var min no 1 syssla när jag är uttråkad, det är så väldigt roligt, förskönande, tidsdrivande och betryggande. Under de senaste två dygnen har jag haft sjukt konstiga tankar i mitt huvud om en människa som inte hör hemma i sammanhanget, det var först rätt obehagligt men nu är det lite komiskt och exalterande och typ vardagsspänning.
Annars så ja, Ida är kåt 24/7, vi flåsar i trapporna i skolan, sjunger Lollipop och driver med en viss afrikan/streetdansande smygbög.

WALLAH WALLAH!


När jag kom hem låg ett brev från schillerska till mig, daamn tänkte jag och trodde de skulle dra in studiebidraget pga av min tjugoprocentiga frånvaro, men sheet jag har fått 5000 spänn från skolans stipendiefond! Inte pga av att jag har mvg i allt eller skrev någon superuppsats eller är involverad i föreningar eller nån skit bara för att jag är FATTIG.
Yes, we can.
Firar med världens bästa låt på högsta volym!

I AINT GOT NO MOTHERFUCKING FRIENDS
THAT’S WHY I FUCKED YO’ BITCH
YO’ FAT MOTHERFUCKER, TAKE MONEY WEST SIDE BADBOYKILLAZ U KNOW WHO THE REALIST IS NIGGAZ WE BRING IT TO HAHA THAT’S ALRIGHT FIRST OFF, FUCK YO’ BITCH AND THE CLICK U CLAIM WEST SIDE WHEN WE RIDE COME EQUIPPED WITH THE GAME U CLAIM TO BE A PLAYA BUT I FUCKED YO’ WIFE WE BUST ON BAD BOYS NIGGAZ FUCK FO LIFE PLUS PUFFY TRYIN TO SEE ME WEEK HEARTS I RIP BIGGIE SMALLS N JUNIOR MAFFIA SOME MARK ASS BITCHEZ WHILE WE RUNNIN FOR YOUR JEWELS STEADY GUNNIN’ KEEP ON BUSTIN AT THEM FOOLS U KNOW THE RULES LITTLE CEASAR GO ASK YO’ HOMIE HOW I LEAVE U CUT YO’ YOUNG ASS UP SEE U IN PIECES NOW BE DECEASED LITTLE KIM DON’T FUCK AROUND WITH REAL G’S QUICK 2 SNATCH YO’ UGLY ASS OFF THE STREETS SO FUCK PEACE I LET THEM NIGGAZ KNOW ITS ON FO LIFE GRAB YO’ GLOCKS WHEN U SEE 2PAC CALL THE COPS WHEN U SEE 2PAC WHO SHOT E BUT YO’ PUNKS DIDN’T FINISH NOW YOU BOUT 2 FEEL THE WRATH OF THE MENACE NIGGA I HIT ‘EM UP
BUT WE AINT SINGING WE BRINGIN DRAMA FUCK U AND YO’ MOTHERFUCKIN MAMA WERE GONNA KILL ALL U MOTHERFUCKER I’MA MAKE SURE ALL YO’ KIDS DON’T GROW!
FACE OF A WINNEER!

JAG SAKNAR ALLTID STHLM


Finns nog en sak att se fram emot hursomhelst. Moster har sin vernissage om några veckor.
Åka tåg, Stockholm, hotellrum och typ kungliga middagar. Vem vet, jag och julle kanske stöter på Rar och festar på f12 och Berns. 27/11.

(Har upptäckt Winona Ryder. Hon var så jävla bra!)
Vad Agnes hade med sig från USA. Jag fick People's "the collectors HSM issue"...
BEST GIFT EVER.

DIAGNOS


Syndrom: Illamående, tryckande huvudvärk (tinning och huvud), ledvärk (nack, axlar, rygg), kallfrossa, torr hy, dåsighet.

Prognos: Vinter i Göteborg, Sverige, hjärtat, själen, allt och alla.

Positiva effekter: Dubbla täcken, ändlösa filmnätter, befogad skolkning, lussebullar, sova när som helst.

Negativa effekter: ihållig depression, tomhet, trötthet, slöhet, lathet, fetma, nariga läppar, melankoli, betänksamhet, stilla ångest, autism, grinighet, ilska, vks.

Behandling: choklad i olika former, älskade vänner, verklighetsflyktig litteratur, stickade klädesplagg, eight hour cream, Klubb-o.

NU VET JAG. 4 SHIZZLE


i once was lost                                 but now i'm found
JUST NU

är i en sådan där sits där jag stelnat framför datorn. liksom, fem minuter blir tio blir en halvtimme blir två timmar. jag har mycket bättre grejer att göra egentligen, hämta ett tuggummi, sätta på mig mina plyschbyxor och smyga ut för en cigarett. men jag sitter fast här liksom. när allt är ointressant/orelevant på internet brukar jag gå in på IMDb.com för att hålla koll på vad alla mina älsklingsskådisar och regissörer har för sig. jag ser mycket mycket fram emot Public Enemies (av Michael Mann,med Johnny Depp, Christian Bale och Marion Cotillard) och Funny People (Judd Apatow-crews nästa inkl alla de vanliga, plus Jason Schwartzman). Några utav mina älsklingar är för övrigt

JOHNNY DEPP
Leonardo DiCaprio
Philip Seymour Hoffman
Christopher Walken
Sean Penn
Meryl Streep
Naomi Watts
Edward Norton
Brad Pitt
Ben Stiller
Leighton Meester
Goldie Hawn
Owen Wilson
Owen Wilson som manusförfattare
Woody Allen
Woody Allen som regissör
Wes Anderson

Ja,jag är relativt konventionell. Men framförallt amerikansk.

Tror att Ryan Gosling framtiden kommer bli världens bästabästa skådespelare. Om man inte har sett filmen Half Nelson har man missat något stort. Han gör världens finaste karaktär och den är så jävla bra och anti-pekpinnar och tragisk och så vidare. Liksom i Lars and the Real Girl. Han är en stjärna hur som helst, en perfektion.

YO NAS

Sorgligt att biljetterna till uppläsningen ikväll sålde slut innan jag fick reda på det.

Bra att trots farsans beslut att byta från dn till svd (?!((dn är som sagt min våta kulturella dröm)) kan man läsa pdf:n på hans hemsida. Alltså JHK
intervjuade sin största idol Nas, det här är mitt favoritstycke:

JHK: Det kanske låter lite konstigt men när jag var liten försökte jag aktivt hitta kopplingar mellan dig och mig. För att förklara kraften i dina texter. Och kanske för att inbilla mig att jag skulle kunna åstadkomma något liknande någon gång. Jag försökte till exempel intala mig att vi egentligen hette samma sak. Eftersom ditt namn är Nas. Och mitt namn är eh Jo Nas.

Tystnad.

Haha. Tystnad, roligt.


Note to self: Agnes, du är som efterlängtad resa eller coca-cola eller paket. Du blir bara bättre om man får vänta lite längre. Yee, that's goofy men när vi är åtskilda under veckorna uppskattar jag ditt sällskap så jävla mycket när vi väl ses,homez. Du FATTAR. Jag FATTAR. Vi är såå på samma LEVEL. Det finns ingen bättre kompanjon att ha när man ska driva med folk eller va snygg eller prata engelska.
"She's a wiild girl, living in a wiild world!" Jag dör på dig. Ibland undrar jag om du och Grethe gick på typ komikskola när ni var små eller nåt. Yea ye. Du är en pärla. Mitt mellannamn betyder pärla. Wackattack yo, over n out. (Windar upp mig själv för nu hör jag din yeaaash-voice i skallen) Du är tung helt enkelt. Sicken grej.Ses på fre/lör. xoxo.MITT NYA MANTRA

...från bästa popskivan nånsin.Med tanke på att Frozen var mitt, relativt annorlunda, ledord i yngre dar.HA!'

There’s only so much you can learn in one place
The more that I wait, the more time that I waste

I haven’t got much time to waste, it’s time to make my way
I’m not afraid of what I’ll face, but I’m afraid to stay
I’m going down my own road and I can make it alone
I'll work and I'll fight, Till I find a place of my own

Are you ready to jump?
Get ready to jump
Don’t ever look back, oh baby
Yes, I’m ready to jump
Just take my hands
Get ready to jump!

We learned our lesson from the start, my sisters and me
The only thing you can depend on is your family
And life’s gonna drop you down like the limbs of a tree
It sways and it swings and it bends until it makes you see

Are you ready to jump?
Get ready to jump
Don’t ever look back, oh baby
Yes, I’m ready to jump
Just take my hands
Get ready to, are you ready?


There’s only so much you can learn in one place
The more that you wait, the more time that you waste

I'll work and I'll fight till I find a place of my own
It sways and it swings and it bends until you make it your own

I can make it alone(my sisters and me)

Are you ready to jump?
Get ready to jump
Don’t ever look back, oh baby
Yes, I’m ready to jump
Just take my hands
Get ready to jump!

Are you ready to jump?
Get ready to jump
Don’t ever look back, oh baby
Yes, I’m ready to jump
Just take my hands
Get ready to, are you ready?

son,father,baseball

För två år sedan gjorde jag ett skolarbete om "Presidentvalet i USA 2008". Då skrev jag att Barack Obama borde vinna för att han  är svart och ung och demokrat. Jag tycker det är barnsligt att tro att han är en vit (hihi) ryttare för att han är svart, han kommer antagligen fucka upp staterna ännu mer, MEN han är sexig as hell. Så break a leg.
USA är totalt waaaaaack ändå, men jag ska bo där om några år så jag måste bli ett med det!! Det är ju endast i USA man kan producera grejer som heter saker som "Big Thangz Poppin", inte veta om Europa är ett land eller en världsdel och krönas till beautyqueen som femåring,woho!!
Måste bli moderat snart för att bli demokrat :D
Living the American dream fuckaaz!!


GOTHAM - historiens bästa namn


SÖMNLÖS I SVEATTLE  CHRISTIAN BALE-BATMAN   SVIDIGA ÖGON
VADÅ "LEVANDE" LJUS?  ROSA NAGLAR  SVART HÅR
KNÄSTRUMPOR  MATTEPROV  HOT COCO  SNÖFALLPÅINGÅNG
GIFTINJEKTION  LIVSÅNGET  DÖDSÅNGEST
TVÅNGEST
VÄRLDENSBÄSTASÄNG  GOSSIPGIRL  AL PACINO  KARRIÄR  WILLA HOLLAND
 PENGAR  GHETTOFOLK  HOLLYWOODFOLK  SJÄLVSMISK
MUST-HAVE

Blenda ska ju ha utförsäljning i helgen. Ryktet går att det finns en 12" på Chris Browns "Yo".
Oh my.


DBF (PNKTF)

Dröm: random skolstress
Vaknar för sent
Har ont i huvudet
Äter kokt ägg, två mackor, dricker té
Läser GP och SvD
Duschar
Har förjävlig huvudvärk
Tar två Ibumetin
Gör tandblekning
Börjar skriva på historiaarbetet vid 2
Röker en cigg
Gör varm choklad
Byter dator för att använda Word
Klar med arbetet halv 5 (!)
Har förjävlig huvudvärk
Tar en Ibumetin
Lyssnar på Tupac
Pratar med Ida
Anja skrämmer mig i rabatten
Tar en cigg med Anja
Har förjävlig huvudvärk

---> middag hos Inga, städa rum, Ibumetin, Scrubs, matte


riprip

DBF (PNKTF)

Dröm: -
Vakna 9, inte bakfull (!!)
Dricker juice
Somnar om
Vaknar 12, extremt bakfull
Kollar på Knocked Up
Förflyttar mig till soffan
Laddar ner massa random film
Kollar på Forgetting Sarah Marshall (hjärta jason segal)
Kollar på Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (ja, fast på judd apatow-gänget)
Julia kommer, vi går till Hemköp
Kollar på Casino Royale
Förtär pizza pollo, coca cola, solero, 50%less fat
Gör sönder min persienn
Googlar ebba&didrik-Katarina och Blar och fler har tydligen insett den identiska likheten!
Vi går till hemköp på stigbergstorget
Röker en cigg
Fryser ihjäl, har dödlig huvudvärk
Köper sprite,coca cola, ananassplit och solero
Lagar tortellini
Kollar på The Dark Knight och äter

Utvärdering
:jag kommer inte kunna forma ett normalt liv om jag dricker alkohol. Inte bara att jag inte kan göra annat än att kolla på 5 filmer och få liggsår, jag kommer utveckla extrem obesity.


an iPod-pet!