jag mår inte bra då kollar jag på bilderbalconyzold timezballoonzdrugzhoez

tematik


Det Lilla Monstret Ångest. Kommer ni ihåg det? Det som klöv människor itu och sparkade ned dem från höghus. Som gav av oss alla vackra alkoholister, nihilister och knarkande barn. Det Lilla Monstret Ångest som lurar oss gång på gång på gång, på gång. Lurar alla med sitt gulliga namn men som i verklighetens vardagsmat blir större än vad vi alla är. Det gav oss alla de ändlösa cigaretterna,  rullande tunnor med pommesfritespapper. Gav oss mer än vad vi kunde tåla, mer än vad vi i magen kunde proppa oss fulla.
   Om man möter lilla monstret säger man med säkerhet farväl till sin Lilla Världsbild, den river monstret upp först av alla, sedan öppnar det  ens ögonhålor- spänner upp ögonlocken med piggar så att dem stelnar sådär, helt uppspärrade och uttorkade. Det oljar in oss i hemlighetsberättande. Om monstret inte riktigt fixar kemin mellan sig och dig springer det kanske väg till din syster, men allt som oftast leker han med dina ögon allt för länge för att du någonsin ska kunna blinka igen.
  Snälla Lilla Monstret Ångest, kan jag få mata dig till döds? Kan jag få smickra dig tills du smälter bort från mig?
HEHE


HE HE 4 timmar har gåttHE HE
MY HEAD GOES KABOOM


-->äsch. klockan är 19:41 och jag fumlar runt i sorgsna tankar om total obegåvning och finner min obligatoriska emergency-cigarett. äsch.

roligare än Juno

Såg vad jag skrev föut + hade inga pengar till cigg så idag slutade jag röka runt halv 3 spår.    OO MM GGG. Sånt jag gör i rastlöshetens vakuum, allmäna expriment. Prata sthlms-dialekt, fördjupa mig i Chris Browns värld och framlägga den i min egen,  försöka konspirera mot blattefieringen i innerstan där man känner sig som foreign i sin egen hemstad, fundera på om jag är tonårsblatterasist.
 Idag har jag även köpt skor med klack. Det blir skojsigt.ibland DÖR jag på mig själv, väännen

--

Och om tio år sitter jag väl och hånar mitt tonårsjag för alla uppblåsningar på dessa oändliga bloggar. Jag kommer sitta där och mobba mig själv, och jag kommer att ha ställt mig med resten. Och vi står där och garvar och tänker hur man trodde att man var någon när man var ung, trodde att man sa något som ingen annan sa just då. Sedan kommer jag ursäkta mig och vika undan en stund för mig själv och då kommer jag gråta de fulaste tårarna i hela mitt liv.
-07
när jag ser den nedbrytbara själen,
Stackarsdig.Stackarsmig.Stackarsoss.
Hon berättade på det sättet som jag aldrig hört... Och vi är aldrig goda nog.
Det är en ny vinkel men samma tragik.

07-
Jag har en ovana att prata om mina vänskapsrelationer som kärleksrelationer.
det säger väl nånting om hur viktiga mina vänner är för mig.
Precis som jag intalat mig själv att dem,
inte var.

Och jag skulle tro dig. Jag skulle bli som vanligt igen. Det var bara dig jag trodde på.
Ja,Jag skulle göra allt jag är rädd för, bara för att få se dig en gång till.

-06

--


jag DÖR även på mig själv för jag sov 2 timmar inatt men är typ hetsig och pallar inte å sova nu.
esta mi hijja!

monkey smokes the marlboro

Jag är så jävla röksugen så jag tar ut det på mina fingrrrrar. Min mättnad i min mage måste mättas med en Marlboro. Ha! Ni vet väl att camel o lucky är de enda märkena i världen som inte testar sina cigg på apor. kul vare att någon påpekade när jag sedan sa att jag avskyr lucky strike och börjat ogilla camel också.., att det är därför. jag vill helst att allt ska varas djurtestat:D
ikväll älskar jag mitt rum, för det är svart ute, men varma lampor inne, en nyramad Warholaffisch, och Bookbagen från mässan där jag har lagt mina pågående böcker. rökaröka. på mitt finger sitter en ring som är värderad till cirkus 12000 kronor, det visste inte jag. blabla höst. kommit på hur det egentligen står till här och jag är nog borttappade/glömda/ dottern .tänker på grethes mycket upplyftande tal i gamlestan mkt tidigt imorse, efter att hon som alltid hittat en questionable guy, "jag AVSKYR DEM! szuushhie,faaan, jag måste ha dem men jag hatar dem asså jag ÄCKLAS av dem. du fattar inte shuchhsiei jag AVSKYR DEM men jag bara mååshhte." Grethe-den kluvna feministen.

Cruel


"-I dont know.I'm.. I'm just so..

-Fucked up! Yeah your'e just SO fucked up."

"-Been going out for a year...Trevor understands.
-Trevor's a fag.
!

"-Don't you get it? You're just a toy, Sebastian. A little toy I like to play with. And now you've completely blown it with her. I think it's the saddest thing I've ever heard.
[
drinks champagne] -Tastes good. So, I assume you've come here to make arrangements.
But unfortunately, I don't fuck losers."SO TROUBLED


PRUDE


IDEAL

PÅ SKOJ

Det finns aboslut ingen ork för "i helgen har jag...", men jag är så djävulskt tom i huvudet, jag lyssnar fan till o med på Pappa Betalar.
I HELGEN HAR JAAG haft roligt på riktigt för första gången på länge. När vi var på Liseberg blev jag jätteglad över att vara med mina vackra brudz och jag och Julia fyllde nitton och på min balkong levde jag ut min dröm som Lady Gaga, satt i kortkort med pälsjacka, tio ton smink och halsade champagne ur flaskan. Jag älskar sånt. Sen fortsatte kvällen på sedvanliga viset, eller ja oldschoolviset iallafall att jag väntar på vagnen hem (efter att ha blivit totally despressed  när något inte går som jag vill tar allt som en diss mot mig själv tycker synd om mig hatar mig själv fyllefilosoferar och hatar hatar världen men hatar mig själv mest för att jag alltid måste känslofiera hela tiden och är onödig och hatar mig själv för att jag hatar mig själv, och sen köper BKmat). Därför kan inte jag hantera att vara onykter när jag är ensam, jag skulle vara så jävla suicadal, haha men det e bra för det tyder på att jag aldrig blir alkoholist. När jag vaknade igår var jag bakfull även fast jag i min hjärna hade hittat på att jag inte alls var full på fredagen. Jag var med Joanna och vi åt åt åt åt åt åt, försökte bli svartabörsenhajar och sälja överblivna biljetter inna vi gick in på Bokmässan. Bokmässan är endast ett obligatoriskt nostalgiskt måste för mig efter alla barndomens år, egentligen bara en del av konsumtionen. Men det var ödet då jag för andra gången i mitt liv fick se min förebild Jonas som vi hittade fram till precis i tid till dem tio minuterna han läste ur sin.

Här är förövrigt bevisen om att ÖDET vill att vi ska bli lovers (eller åtminstone vänner):
#1 På Locatelli en död onsdagkväll ser jag på tio meters avstånd att det är min förebild Jonas som kommer gående, han går en meter nedanför mig och det var väldigt vackert.
#2 Vi hinner alltså precis för att se honom när han läser från Invasion, och han läser den novellen som jag älskar mest i boken.
#3 För ett par timmar sedan befinner jag mig i Haga och ja man kan gissa sig till vem som kommer gående, och jag SOM ALLTID VÄJER FÖR ÖGONKONTAKT får en total their-eyes-met med förebild Jonas. Han har på sig skinande lila converse, jag har på mig skinande vita converse.
Duh!
#4 Min förebild Jonas håller på å skriva färdigt en pjäs för Gbg stadsteatern= min farsa och han kommer bounda, precis som med Skarsgård.

-->Sedan fick jag otroligt smärtsamma minnen från mitt jobb på mässa och vi flyr fältet. Jag som numer bara vill hänga på svartklubbar för allt annat är så blasé duuh, blir glad att höra att det är Klubb O, som iförisg inte alltid är lyckat tydligen men vi var massa brudz och sedan kom Grethe, Jakob,Ida och resten av världen och det är rövbra musik och jag lyckas bli så jävla wasted som jag vill på cider, redbullvodka osv. I sann marbellaanda efter redbullvodka var jag bara tvungen att köra som vi alltid gjorde där borta, skriva in låtar på mobilen och visa för DJn. Han kollar snett på mig som värsta ultrabiatchen så det gick inte, men ändå. Vi spelar ändå pyttelite biljard. I stan är vi runt 6snåret och jag är fullare än nånsin och grethe med men dem andra är bara knarkiga tror jag. BK är stängt, 7an säljer äckliga frallor och jag blir sviken av Anja!!! Det slutar med dem extremafyllona sussie o grethe på spårvagnen halv sju och då fattar vi att fan sicko folk är påväg till jobbet det är väldigt roligt att skratta åt. Grethe somnar när hon håller på å berätta en historia vnågon gång efter sju och sen vaknar jag klockan tio, antagligen fortfarande packad haha. Som vanligt går jag hemstaplande i kylig sol i Guldheden i för kort kjol för att vara okejpåsöndagen och en systemet-påse, sjukligt fräsch. Vi fikar på husaren och dör av skratt lite mer. i lööve ya gaaays. På vägen hem är jag tvungen att i smyg spana efter min förebild Jonas men han syns inte till igen, sadly. nu ska jag fira min födelsedag för sista gången för i år och ida fyller år också. det var länge sen jag var hysterisk och det kändes jävligt gött yo.

visste ni:
VI ÄR SMÅGLIN OCH DET E FAN INTE MYCKET MER MED NYKTERHET OCH MAN KAN INTE BAKA KAKA UTAN MYCKET DEG!

Kolla, HÄR HAR NI FÖRÄNDRINGEN

(som vi inte gillar)

Numer väljer jag hellre att inte stanna hemma än att missa nåt party. I've become everything I despise.
Ni fattar såklart att jag inte endast menar ovanstående påstående.

Idag fick jag höra min idol läsa sina vackra texter framför näsan på mig. Det var ännu mer varmt i hjärtat. Herman Lindkvist IRL fick man på köpet också.

Igår hade jag den roligaste timmen EVER. Jag, alla mina älskade tjejkompisar som jag gillar mest av allt, smått berusade, längst fram i Balder, och ett eget led inne på Gasten. Jag skrattade ihjäl mig av skoj. Så enkelt kan det vara liksom.

"I've been dreeeaming.."Haha Prine Edwars i Förtrollad. Haha so funny I die.

(amen seriöst Agneesh  ba KOLLA!)


När inget annat får mig på humör

A red one 
Convict
Gaga

I've had a little bit too much
All of the people start to rush
(Start to rush by)

A dizzy twister dance
Can't find my drink or man
Where are my keys, I lost my phone

What's going on on the floor?
I love this record baby
But I can’t see straight anymore
Keep it cool, what's the name of this club?
I can't remember but it's alright, alright

Just dance, gonna be okay
Da-doo-doo-doo
Just dance, spin that record babe
Da-doo-doo-doo
Just dance, gonna be okay
Duh-duh-duh-duh
Dance, dance, dance
Ju-ju-ju-just dance

Wish I could shut my playboy mouth
How'd I turn my shirt inside out?
(Inside out right)

Control your poison babe
Roses with thorns they say
And we're all gettin' hosed tonight

What's going on on the floor?
I love this record baby
But I can’t see straight anymore
Keep it cool, what's the name of this club?
I can't remember but it's alright, alright

Just dance, gonna be okay
Da-doo-doo-doo
Just dance, spin that record babe
Da-doo-doo-doo
Just dance, gonna be okay
Duh-duh-duh-duh
Dance, dance, dance
Ju-ju-ju-just dance

When I come through on the dance floor checkin' out that catalogue
Can’t believe my eyes so many women without a flaw
And I ain’t gonn' give it up, steady tryna pick it up like the car
I'mma hit it, I'mma hit it and flex until the 'til done until tomorr' yeah

Show me I can see that you got so much energy
The way you twirling up them hips round and round
There’s no reason, I know why you can’t leave here with me
In the meantime stand, let me watch you break it down

Just dance, gonna be okay
Da-doo-doo-doo
Just dance, spin that record babe
Da-doo-doo-doo
Just dance, gonna be okay
Duh-duh-duh-duh
Dance, dance, dance
Ju-ju-ju-just dance

I’m psychotic sync hypnotic
I got my blue burners and phonic
I’m psychotic sync hypnotic
I got my brand electronic
I’m psychotic sync hypnotic
I got my blue burners and phonic
I’m psychotic sync hypnotic
I got my brand electronic

Go, use your muscle comin' out work it hustle
I got it, just stay close enough to get it
Go slow, drive it, clean it
Like so clean it’s been molesto
I got it, and your popped coll'

Just dance, gonna be okay
Da-doo-doo-doo
Just dance, spin that record babe
Da-doo-doo-doo
Just dance, gonna be okay
Duh-duh-duh-duh
Dance, dance, dance
Ju-ju-ju-just dance

GAGA, I ADORE YOU!!


PÅ VÄRLDENS MEST RANDOM STÄLLE

IKVÄLL  SÅG JAG MIN IDOL, IDEALMAN, FÖREBILD, DRÖM,
AVGUDNINGSOBJEKT, BÄSTA BÄST I VÄRLDEN JONAS HASSEM KHEMIRI. PÅ MIN FÖDELSEDAG!!!
!!!
--> nu är jag jävligt full och varm i mitt hjärta (på riktigt!!)fyi

Jag hade nog varit otroligt uttråkad om jag inte hade intresse för illegal filmnedladdning. Nu har det nästan blivit en sport för mig, hitta bästa kvaliten, hitta subtitles på filmer som det verkligen inte finns subtitles på, hitta svenska subs där det bara finns engelska, avgöra hur många timmar datorn behöver stå på för att det ska bli klart, vara förberedd på vilken slags film jag kommer villja se under veckan och alltid ha minst en osedd på lager. Det är nog lika mycket själva filmen, som känslan av GRATIS och själva jakten, ööh.
Under den gågna veckan
Tropa de elite
Enchanted
Annie Hall (L) (L)
Manhattan

Till sista andetaget
Funny Games U.S

Paris J'Taime
Bonnie&Clyde

Boyz N The Hood
för tillfället såååå trött på mig själv och allt jag är. natti

nollan

vem bestämde att creddiga ska vara smala
att man blir myndig när man är 18 och inte 17, eller 22
att man inte kan styra över sina känslor och tankar, på riktigt
att ytan inte spelar lika stor roll som innehållet
att socker är människans bästa vän men att det är onyttigt
att Bigbang måste vara sant
att Gud inte skulle glömmas bort
att kärlek är nödvändigt
att krig är onödvändigt
vem bestämmer vad som blir populärt/inte populärt,från början
vem bestämmer vem som dör och vem som föds
vem bestämmer vem som tappar förståndet och vem som behåller det
vem bestämmer över min hjärna
?

STOREBROR

IrritinotificationDet är fysiskt omöjligt att läsa inför prov, göra engelskaläxa, fixa ett föredrag och så vidare. Jag har suttit på samma soffkudde i snart tre timmar utan att kunna röra mig. Egentligen har jag inte haft något bättre för mig, bara internet som jag desperat letar intressant läsning på, Top Model 4 reprisen den bästa säsongen, och 1001 flmr att läsa innan du dör. Allt finns liksom en centimeter bort bara. Fan vad oväsentligt jag skriver. Jajajaja, jag inväntar Julia och sedan ska vi bli bjudna på förhoppninsvis snordyr middag av våran gudmor. Imorgon ska ju jag och Ida också gå ut och äta på resturang. Mina första val var typ Basement, Wasa Allé eller åtminstone Respekt. Eller som Heaven 23 i Gothia Towers där jag åt en räkmacka för 350 kronor, det är la dolce vita! Någonstans där beskrivningen för en rätt tar en kvart att läsa, med ord som musselskum, smörpocherade och liknande. ÖHHH, minimum pris för en varmrätt är typ 2000 kr, i mina mått dvs. Vad fan är det? Vi ska ha en "waiting for our table" cocktail i baren, och minst två flaskor vin och helst dessert. Ofta! Det slutar med att vi går till någon sunkig "krog" på linnégatan typ Linnéterrasen eller Bar&Kök. Eller "Entrecote med klyftpotatis och bearnaisesås -98kr!" på Avenyn. Det är så det är att vara låtsasvuxen i Sverige.
Totalt deprimerande.Jag har iallafall länsat allposters.com som jag brukade när jag var ung. Posters på väggarna i flickrummet är töntigt, men allt är relativt, så i mitt rum är det bara retrokitsch.
Men fan dem hade ingen "I Know What You Did Last Summer", typ
historiens bästa filmframsida, och film.


(well,duh..)


update: det blev en favoritirepris med käk i en hotellbar högt över marken på Norra älsvstranden. Spekulerade om att bli eurotrashgirl fast without the trash, och varför det är sexigt med 30something-businessmen som sitter och dricker öl och läser böcker i baren.

FUCK THATDagen har kommit då Idas (och alla andras) substanslösa depression drabbat även mig. Jag höll mig ovanligtvis länge men fan nu känner jag ett jävla höstvindigt täcke av rastlöshet runt mig. TRISTRESS OCH STRESS. blaaaaaaaaaaaa. fuck that.


lyssna på dessa två

väldigt högt
tss!

när jag tänker efter har jag nog alltid haft åldersnoja
15 var bästa året.

b-days


Man är så jävla ounik om man fyller år  oktober/september. Alla fyller år i oktober/september, en i mängden, yo.
På onsdag fyller jag 17 och har åldersnoja. Julia fyller 19 på fredag och har nog mera åldersnoja.
Så på ett sätt kan man säga att jag fyller 17 och 19 eftersom jag använder mig av Julles identitet 80% av tiden. Man är hursomhelst välkommen till min balkong för en klassiker, innan "håkan hellström" :P:P:P. Min önskelista består av tre grejer; en kristallkrona till mitt tak, ett fickur i guld till min hals, och en
bokhora påse till min arm. Fast jag får nog inget sådant. Jag ska fira med att dricka mina favoritdrycker, fjortisskumpa & smirnoffice, och kosta på mig ett paket Dunhill.LÄRAN OM ANDRA KULTURER


Efter fredagsnatten börjar jag fundera över min relation till den nynazistiska folkgruppen, samhällets mesta aggresivitet, aka "skinheads", inte skins alltså utan skin-heads. I långa drag var situationen såhär i fredags:

Kl 03.00
bangar susanna genau-festen för att åka hem till sin syster. När hon går till 7eleven för sympatiköpa chips och cola sjunker hennes humör avsevärt när 7eleven denna kväll tydligen har allt förutom chips. Notis:hennes humör är redan rätt nersjunkt pga av att hon endast druckit 1 cider och 1 glas vin men ändå tycks ha blivit huvudvärks/deprissionsfull. Hur som helst.
Kl 03.00+ sitter susanna på stigbergstorgets hållplats och väntar på att 3an ska ta henne till hennes HATPLATS i hela Göteborg, dvs darksideofMajorna, Kaptensgatan osv. Miljön runt omkring henne kan beskrivas kall, svart, och så väldigt väldigt TOM. Susanna är för tillfället den enda levande människa på många meters avstånd. "Ah relaxation" tänker susanna, sätter sig på bänken bredvid glaskuren och drar en lättnadens suck. Men oj vad hon ska få ångra sin lättnadssuck. Höjda röster hörs i fjärran. Höjda röster som förvandlas till vrål från ett fjortisgäng nere i backen, tänker susanna. Än en gång har hon fel. Nu framträder fyra, cirka, 15åriga killar med den klassiska skinstilen som alla springer runt i these days, dvs dr martens, rakade huvuden och bombarjackor. En ser ut som kidet i This is England, kort och tjock men har en livsfarlig killer instinct ADHD glimt i ögonen.  Dem placerar sig i busskuren dvs två m från där susanna sitter och röker och tänker på livet. ADHD-pojken vrålar utan anledning och börjar försöka sparka sönder glasväggen, som trevlig sysselsättningen kanske. Sen tar han upp sin kompis i kragen, ger honom sin knytnäve i ansiktet på honom gång på gång på gång, tills kompisen ligger ner med tanden utslagen i en pöl av sitt eget blod. ADHD-pojken övergår nu till att sparka sin kompis med sina äckliga kängor i magen och i huvudet. Blodpölen växer. ADHD-pojken vrålar igen och går iväg en bit och beter sig allmänt ADHDigt och vrålar och försöker slå sönder Bengans. Susanna fattar liksom inte riktigt vad som har hänt. Majorna är i övrigt fortfarande totalt folktomt. Susanna stirrar på den sönderslagna,blodiga, halvt döda kompisen på marken. Hans två andra vänner börjar först gå iväg lite tveksamt, men hör sin väns jämmer från sin blodpöl och går tillbaka och böjer sig ner över honom. Kompisen börjar gråta. "Jag fattar inte varför han gör så där" Skit i honom kom nu". Susanna är typ fortfarande förstenad av chock. De två killarna försöker dra(?!) iväg kompisen hemåt, då susanna tar sitt moraliska förstånd till rätta och böjer sig fram och frågar hur det är, behöver han ambulans lr liknande. De två killarna reser sig och stirrar som jag sagt det värsta dem någonsin hört. "Vad fan sa duuu?!" "Bry dig inte vafaaan, lämna han ifreee" Skriker dem på fejkad blattesvenska vilket är rätt skoj med tanke på hur dem ser ut. Ena killen ropar till sig ADHD-pojken som heter typ martin. Han kommer gående som en jävla soldat mot susanna och frågar vem fan ere hääär?! De två killarna förklarar vad jag sagt och ADHDpojken trycker sitt äckliga ADHD-ansikte mot mig håller upp en knytnäve. "Pazza deej jäävla noga faan, ska du ringa polisen eller vafaaaan, passa deeej" därefter börjar han mycket hotfull sparka med sina ADHD-kängor på bänken där susanna har satt sig mot.
3ans spårvagn öppnar sina dörrar och susanna flyr in i hopp om att kanske INTE bli nedslagen av fjortisskinheads, mission succeed. Att susanna sedan hamnar i mitten av ett slagsmål mellan två punkare och blir inputtad i en betongvägg och får ölflasksplitter i benen är en annan historia.

Jag kan dock inte säga att jag är förvånad över att detta hände mig. Jag har sedan jag var i mellanstadieålder blivit utsatt för denna värsta form av svin. Vi har mitt första minne, när jag och mina tjejkompisar hänger,en än gång!, vid kaptensgatan och en skinhead börjar vråla efter oss och sedan jagar oss runt halva majorna.
Den gången på våran gård när, ett numera kän,t gäng nynazister kommer och gapar slagord och vill pressa på oss flyers med äckliga budskap. När dem sedan sprider ut sig i uppgångarna och bäbissusanna råkar öppna ytterdörren och blir nästan nedtrampad av en ADHD-pojke. Och en granntant som blir förbannad blir nedslagen framför ögonen på oss där vi står på balkongen.
Eller den där gången då jag i åttan var på stan och väntade på en vän som ringer upp å säger att hon inte vågar åka ner för den där väldigt kontrollerade demonstrationen med vänsteraktivister har tydlingen brutit ut till ett jävla upplopp där nazister står och kastar stenar på vänstern och vänstern står och kastar stenar på nazister. Åttan-susanna smyger sig några meter mot domkyrkan och förstår vad sin vän pratat om. Precis då tappar polisen kontrollen och nazisterna rusar ut på gatorna och är fulla och har sverigeflaggor i händerna och hoppar på alla folk dem ser. När jag försöker springa springa hem så fort som fan, kommer ett packat gäng med 4 rakade killar och 1 rakad kille flickvän som stänger in mig bland sina armar och drar mig iväg bort från mitt hem och ställer ytterst obehagliga frågor och "vill ha mig" och håller fast mig i sina jävla äckliga armar. Eller som den gången, vilket jag lyckligtvis inte bevittnade, då pappas kompis och hans fru, i Majorna än en gång, blir jagade av tio nazister, för att ha försökt stoppa en misshandel.  Dem blir jagade till sitt hem, hinner stänga porten och upp i sin lägenhet. ADHD-pojkarna förstör porten, bryter upp dörren, trashar hela lägenheten, och misshandlar dem båda två. 

Förlåt, jag är ingen jävla samhällsaktivist som "inte förstår alla orättvisor i världen", MEN, dessa människor är djupt störda. People, MAN KAN INTE HA NÅGON SOM HELST FÖRSTÅELSE FÖR NYNAZISTER FÖR DET ÄR DJÄVULENS GÅVA TILL VÄRLDEN, DEM ÄR HÄR FÖR ATT GE OSS SKRÄCK, FÖRSTÖRELSE, OCH DÖDA KROPPAR. DEM ÄR GALNA, DEM ÄR INTE MÄNNISKOR.  FUCK IT OM DET HANDLAR OM GRUPPTRYGGHET FÖR ENSAMMA SJÄLAR, FUCK THAT, FÖR OM MAN VÄLJER DET SÅ ÄR MAN INGEN MÄNNISKA.OCH DET HÄR ÄR SISTA GÅNGEN JAG OCH MIN JUDENÄSA KOMMER I NÄRHETEN AV DETTA RAKADE FOLKSLÄKTE. MEN OM DET HÄNDER, SKA JAG SPOTTA PÅ DERAS JÄVLIGA KÄNGOR OCH TRYCKA MIN HAND I DERAS ANSIKTE OCH BA: "FREEZE, CAN'T TOUCH ME".

Adobidoo


Lade ut min http på facebook, av någon anledning?
Ikväll har jag min första totalt relaxade helgkväll på väldigt länge. Jag har kollat på Djungelboken, Breakfast club (äntligen fattade jag parodin av denna sekvens i Not another teen movie) och nu är Bonnie&Clyde färdigladdad på bit. har plockat upp min urrivna garderob från golvet och diverse krossade sminkgrejer och burgerkingpåsar. Läst i "allt är upplyst" där elijah wood är på framsidan, haha. Men anyways, back to my oldold roots och det är så avslappnande. Och min syster är underbar.

(snart har jag tiotusen riksdaler att bränna)


THEONLYGLITTERATI


"decadens kills depression" Jag vet inte om det är en tjej eller flera men hon/dem är tonåringar, brunetter och reser jorden runt för att festa. och hon/dem skrev en bra text:


Part One-Stop

I'm unequivocally detestable as I lie on this carpet watching the ceiling morph into equally abominable species. I lie here. The spot where I lie seems to catch the heat of my body. If I move I will be sucked into the ground, an above ground undertow. There are people here. If I call myself detestable they are far worse than that. I lack morals, logic, and perhaps compassion for comrades. They lack the qualities that make humans even slightly bearable. I can't stand them, I'd rather be alone with an onslaught of nosebleeds than strike up a fair-weather conversation. So I lie here. I hope they leave soon, they're ruining the moment. Maybe if they stopped talking I would feel better, but they don't. They continue in a monotonous drone. I feel paralyzed, pleasantly. Someone sits next to me, the room is still hazy. A voluminous cloud exits from the person’s mouth, for a fraction of a second the warm lamp disappears behind the smoke. This is nowhere. The person sitting next to me was not introduced, brushing hair out of my face. His face finally materializes. I hear muted footsteps edging toward the door. The Repugnant Society has finally left, dragging what’s left of their gruesome miasma onto the street. Their sizable fault? Their lack of self loathing, the fact they love themselves to death. The fact the only reason they pose questions is to revert the conversation back to themselves. True adversaries in the art of small talk, the only art I would grant them the honour of being part of. I feel the lift of their absence. How refreshing."

jag kom på


Jag har ju verkligen ändrat stilmallen till klassiska timesnewroman (HAHA daysofourlives)  och det syns fan inte.
Jag blir irriterad för jag har kommit till den insikten att den här ensamma lilla "bloggen" är mitt skötebarn, har och kommer alltid att vara. Om tio år kommer vi säkerligen flyga tefat men jag ska fan aldrig lämna bort den här "bloggen", den är ju verkligen bara (intressant) för mig liksom, utlopp för tankar och blabla vad man nu kallar det. Jag hade typ varit lite knäpp i bollen om jag inte fick typa saker någon annanstans än i min dagbok. Så jag menar en gång i tiden var jag modebloggig, typ FÖRST wtf och de som är kändisar nu läste min modeblogg och antal besökare var tusen gånger större men jag är nöjd med mina tjugo om dan (vilka nu ni är :S) ,om jag inte kände mig själv skulle jag aldrig lägga tid på att läsa massa ord jag skrev. Lungan. Men som sagt alla har något och ja,för mig är det "bloggen". 2004 --->  Och den ska vårdas. Och om 40 år kanske jag skriver ut alla inlägg och samlar dem till en väldigt spretig självbiografi. typ 1000000000 sidor.

hms

EGO sum

nu har jag funnit ett sätt att fixa mitt hår på,yippyeaj, och listplast till genau 25 yippieyaj. och kollat på jean-luc godard film och blivit parisromantisk,yippeyeaj.nu ska jag på Acnegrej, yippeyaj.
nu hittade jag alla webcambilder, yippeyeaj.


wackaatack


jag skulle aldrig luras av yta. jag skulle aldrig våndas över exluderanden. jag skulle aldrig tappa huvudet. jag skulle aldrig vara beroende av flärden. jag skulle aldrig snoka runt banaliteter. jag skulle aldrig söka efter en titulering. jag skulle aldrig röka till frukost.jag skulle aldrig vara lika litensom du. jag skulle aldrig vara tom jag skulle aldrig aldrig aldrig
jag skulle alltid vara intelligent skulle vara intellektuell skulle vara så smartare än du skulle sitta på min höga häst men inte bry mig
jag skulle alltid ha resonen närmast hjärtat jag skulle ha principer hängandes i klasar skulle vara osexig skulle vara begåvadspeciellsärskildnågonannanändu skulle vara lärd skulle alltid dricka så mycket jag ville skulle alltid ha min gråa tröja
skulle hitta en röd väg i livet
en som barabara var för mig och dudu och du skulle stå utanför min glasbubbla och ni skulle andas varma andetag på min bubbla och trycka era handflator mot min bubbla   men jag skulle alltid bara rulla iväg. från er äckliga samtid


BARNDOM, DU (INTE SÅ) OSKULDSFULLA TID

Jag och Anja tog en tripp down memory lane på matten idag. Jag älskar att ha en babyboo vän som man känt sen man var typ 2 och fortfarande träffar var dag. Vi delar ju alla kidsminnen tillsammans wtf! Vi diskuterade i vilket fall barndomens tv och film. Bortsett från alla klassiska Disney (jag älskade Aladdin, Anja hatade Aladdin och tvärtom med Lejonkungen) fanns det ju så jävla många cpprogram för oss barn. Seriöst så är barnprogram en genre full av ytterst konstiga handlingar, karaktärer och gömda undertoner. Oftast psychopsychoo. Ville man visa kidsen vad man inte ska göra i livet, vilka människor man ska undvika, skrämma upp oss för världen eller vad är grejen? Jag fastnade framför youtube och nostalgispasmar.

RESAN TILL MELONIA, kommer ni ihåg!? Den är nog världens finaste, djupaste, gulligaste tecknade film någonsin. Ett m ä s t e r v e r k. Den inspelade VHSfilmen vi har hemma är guld värd. Per Åhlin 1989.


Sen hade vi DUNDERKLUMPEN från 70talet. Jag hatade honom. Han pratade konstigt och var tecknad men levde i en riktig värld bland skogar och sjöar. Freakkay..


AAHH! SKROTNISSE. HISTORIENS MEST SKRÄMMANDE SKRÄCKTV!
Jag får nervösa sammanbrott av att kolla på denna serien,än idag alltså, Vi har alla tre filmerna samlade hemma och jag är liak rädd för dem som för The ring-tapet. Alla är ju bara så sorgliga och perversiga invalida pedofiler. Asså han gubben Bertil, hur deprimerande är inte han?! "Hur..man får..sockerbetor  att växa i Norrland, höhöhhö!" Huhuhuh.
Kolla
klippen, jag dör.


Nästan lika obehaglig som Skrotnisse, med levande människor, i svartvitt(!) är TÅRTAN. Som tydligen också var en barnfilm, vilken jag hade en crush på under en period som barn. Hela historien är wacko, tre efterblivna sjömänsbröder
som köper ett smutsigt bageri i Sthlm och får damputbrott ibland, och sen en konstig apa på det och sen när det skiter sig för de blir de totalt deprimerade och så vidare.
 

EBBA&DIDRIK ger mig fortfarande värsta fetångesten. Hela mellanstadie, elaka barn, misären i familjen och s v e n s k h e t e n. Excellent soundtrack.


Icke att förglömma: FARBRORN SOM INTE VILLE VARA STOR, KALLES KLÄTTERTRÄD, BEPPE, TRASDOCKORNA, ALLRA KÄRASTE SYSTER.

LUGG, DAG 2

-->det allra bästa med den här låten är Jay-Z introskratt/prat. Jay-Z är den mest gulliga, charmanta människa walking the planet.Kanye West diggade inte jag förr i ti'n. Jga diggar inte han som person nu heller egentligen för han äronödigt dryg och prydligt klädd. Dessutom är han från medeklassens CHI-town och alltså inte straight up gangsta. Men han gör så bra MUSIK!

THE BEAR IS BACK!!


man kan ju ta en snygg bild men det betyder inte att frisyren är snygg.
hihi

jag vill åka till
Sensation i Copenhagen i november. ja!


en gång var jag oändligt passionerad när det kom till musik

Men så försvann mitt tunga musikbibliotek och även jag dog lite när det kom till musik. Min iPod gick i princip helt sönder också. Fanns inte någon kraft liksom, att ladda nytt, leta nytt, memorera. Jag började leva ett nästan musikfritt liv(jämförelsevis med hur jag levde innan dvs). På itunes stannade siffran vid 300 tracks och jag orkade bara med lättsam musik med gung o sväng o bas. Eller liknande. För inte så långesen fokuserade jag väldigt mycket på musik på "bloggen", och musikbloggar är generellt sett dödstrist och även så var kanske fallet men anywho. Nu kommer snart en kirrad iPod min väg och hösten är även den kommen och då vet vi alla att N.E.R.D och eastside/westside rap inte riktigt räcker till. Men jag älskar ju musik, jag älskar lika mycket som Musikkillen-killensomälskarmusik i spanien, all all all musik älskar jag. I perioder så, jag säger som bloggen Iguessimfloating, är det vissa grejer som floats above the rest. Men klassikerna, åh mina klassiker de är alltid närmast. just nu floats above the rest

Alla Vill Till Himmelen Men Få Vill Ju Dö som fortfarande är ett helt genialiskt stycke musik
The Botten Is Nådd som är min obligatoriska dagenefter-låt som alltid funkar
Sexy Boy (Air) som är en av världens bästa chilloutlåtar
Klubbland som är nästan föör höst och jag äcklas egentligen av HåkanHellström men det är en annan historia
Give It To Me (Madonna) som jag först avskydde men numer är det enda som får mig på festligt humör
Laleh,Laleh,Laleh som är så gullig och melankolisk så jag smälter
Arcade Fire som är höst musikifierad
Chet Baker som är storstadshöst musikifierad
Creator(Santogold) som är M.I.A copy men otroligt schön
Lake of Fire cover(Nirvana) som är kurt cobain
P.S
 IDAG KÖPTE JAG ETT TANDBLEKNINGSKIT OCH ETT ÖGONBRYNSFÄRGNINGSKIT. JAG ÄR SJUKT INNE PÅ HELA MAKEOVERAMERIKA GREJEN.

ALLA SOM HAR EN NORMALKONSTRUERAD HJÄRNA MÅSTE LÄSA Extremt Högt Och Otroligt Nära.
Jonathan Safran Foer ÄR EN GUD I KLASS MED KHEMIRI OCH NÄSTAN ÄNNU STÖRRE FÖR
HAN ÄR JUDE OCH FRÅN USA.
D.S

vår tids största missförstånd

Kan folk sluta med att koppla dekadens till "indie"?!
Indiefolk vet inte ens vad dekadent betyder. Hallå.
Svanen är inte dekadent. Randiga tröjor och Morrisey är inte dekadent. SLUTA. Geez
D E K A D E N T
är dyra drinkar och sprit
blinkande flashlights
spacklat smink och glittrande bhs och snortajt kortkort
svarta solglasögon inomhus
basmusik
juveler!

(om ens det)
jag tycker att Faboulas Life of..., Lady Gaga och Marie Antoinette är dekadens.


Nu ska jag vara lika Göteborgsromantisk som Anja..

JAG KOMMER IHÅG    INNAN    MITT HEM BLEV POPULÄRKULTURELLT

När Hemköp var SPARGRISEN och bredvid, i den väldigt trånga gången låg en kiosk med en svensk man
Det fanns ingen glashiss. Inga rikemans glas/träportar och inbyggda spotlights utomhus.
På den hemkära sträckan såg man inget dyrt gym, ingen Marimekko utan bara en sliten car wash. Andra Långgatan var f a r l i g. Inte skate, inte Schillerska, inte secondhand, inte emo, inte steakhouse. Porr porr porr
Innan de flashiga hotellhusen fanns bara en grå ground zero så att man kunde se både vattnet och Kommersen från vårat fönster. Lamporna i trästatyn på masthuggstorget lös fortfarande, även när man hoppade på dem. Hörnet = Skivhugget.
Klotter skrubbades inte frekvent över. Våra hissar var inte grå eller gulmålade. Hemma var eastside eller westside eller vafan jag har ingen koll på kompassen men det var nästan ghetto, nu när jag tänker tillbaka var det SÅ ghetto. Det var inga coola, det fanns inga coola det var bara vi kids som var lite halvcoola.
Numer föredrar jag Första Långgatan för den är likadan som 1999. Låssmed och färgaffär.

fall fall fall

Idag var Första Höstdagen för
-gula löv flög i luften
-fick köldskador efter att suttit på uteservering
-hade på mig trenchcoat
-lägenheten är iskall
-blev trött halv 9
-har inte gjort läxor
-är allmänt ful
-drack te


På torsdag ska jag klippa lugg på Frisörcenter. Jag är officiellt 
l i  v r ä d d.
(Sedan ska jag färga håret rödbruntsvart naturligtvis)


Jag ska även köpa en supadupa fin höst o vinterjacka. Den kan vara äckeldyr för jag ska faaan vara snygg i kylan. Max 3000 dock. Vi snackar dagmar,minimarket, whyred,acne och blablabla svart ull typ. Hojta om någon vet någon snygg för stadens affärer är till mestadels fucking tomma.
Jag ska även söka de 3 stipendierna som finns på schillerska, jag tror det lyser extra starkt att min mamma är borta och min farsa kulturarbetare med minimumlön. Ska dock försöka sudda ut mina extrabidrag från systemet.
Och om två veckor fyller jag år och det uttråkar mig lite...  Men jag tror att jag firar med Ida på onsdagen iallafall, vi ska gå och käka fint, dricka dyrt rödvin i svarta kläder och softistikerade högklackade skor- vara allmänt vuxna (för jag är ingen tonåring).

Kleerup+Air+matte b= så rätt.

SUSANNA is..


"...påmindes om att hennes musikbibliotek raderades i somras och blev väldigt, väldigt ledsen."

"...försöker framkalla höstligt regn med hjälp av ljuslyktor i sitt fönster. det funkar inte."


RIP

jag tror att jag HELT SERIÖST förätit mig på burger king.
it's saaad you know, it's just wroonk...

Kid myself?

värsta helgen i mitt liv?
värsa dagen igår?
alltid trott jag var workinggirl?
underfund med att jag är lika lat som vid första anblick?
spendera 300 spänn på åh så nödvändig taxi?
vara extremt ensam och faktiskt lida av det?
inte äta/dricka cola/röka på 12 timmar?
överreagera på ett jobb?
samma sak imorgon?
DÖÖÖ?!?"JAG ÄR
--------. DET HAR JAG VARIT LÄNGE MEN DET ÄR FÖRST NU JAG FÅR ONT PGA DET. PRESSAR IHOP MINA KÄRL.     FAN JAG DARRAR AV BRÄCKLIGHET.   FAN JAG BRYTER IHOP SOM EN BEBIS OCH JAG FATTAR INTE VAD SOM HÄNDE MED MIN SJÄL.      JAG ÄR BARA EN LILLASYSTER BEBIS BEROENDE OSÄKER GÅR SÖNDER FÖR LÄTT.                  JAG VILL BARA HA EN VARM BERÖRING SOM SKRIKER TRYGGHET SOM OM ALLT KUNDE BLI BRA IGEN SOM OM DET ALLTID FINNS NÅGON ATT FALLA TILLBAKA MOT SOM  NÅGON SOM INTE DÖR FÖRRÄN EFTER MIG. NÅGON SOM FÖRVERKLIGAR ORDET TRÖSTA.    FAN JAG KAN INTE KOLLA I ÖGON UTAN ATT SÖNDERFALLA.     OCH FAN FÖRLÅT OH FATHER FOR I HAVE SINNED MYSELF I TUSEN ÅR.  JAG BLEV ALDRIG RELIGIÖS FÖR 666 ÄR INTE SÅN.
    INGET ÄR BRA HÄR
" 28-07

stjärnfall,himmel,or

Audrey Hepburn Audrey Tatou Brooke Shields Chrystina Christy Turlington Anne Hathaway Lauren Bacall Zadie Smith Lindsay Lohan Mary-Kate Olsen Lucy Liu Demi Moore Penelope Cruz Whitney Mini Anden Margherita Missoni Nike Felldin Irinia Lazareanu Natalie Portman Mischa Bartonpoppoppop

LALEHFIERAD 4 LIFE

JAG VILL OCKSÅ VARA MED HÄÄÄR
ENGAGERA DIG IM MEYEEEY
VI KAN MATA DUVVOR OM DU VILL
VI KAN
LÄMNA PORTEN ÖPPEN
UTIFALL VI VILL SPRINGA UT I SÖMNEN
VI KAN
SOMNA IN I LIKGILTHETENS DOFTER
LR SPILLA BLOD I NGN REVOLUTION
VI KAN
VAKNA UPP TILL VERKLIGHETENS MONSTER
ELLER DRÄNKA DEM I NÅGON RRELIGION
darada
dadda

Thomas Di Leva

Hej! Kom och hälsa på mig i helgen! Upplev nya delar av dig själv och ditt inre, få en gratis pulspsykoanalys av en världskänd Tibet-man och mycket mer, varmt välkomna. Jag blir er värdinna för dagen. Barn hänvisas till Grethe Jakubowski.
MVH/Susanna Häggblom

i do it anyways

copywright:linnea

Kolla koola stället liksom.