.

JA DET ÄR SOM NI ALLA FRUKTAT: JAG HAR EN NY HEMLIG BLOGG. SOM INGEN FÅR TA DEL AV.finns ingen ork för personliga spärrar när jag ska fläka ut mig längre=här.


Jag vet att det är jobbigt, min/a vän/ner. Men om det är något den här bloggen förespråkar är det kanske just det, livet är jobbigt, sen dör du:D
Men vi hörs, sussiella.blogg.se är trots allt typ det enda sättet jag kan lära känna mitt forna jag på. minnesbanken som alltid ska finnas kvar woho. och klart jag vill bli älskad och berömd.

-


-

pz out.

inte ok, inte full nä nä


FUCK THAT! FUCK THISSSS!
FUCK ME.clownen på den grå gatan.
(en dag så vaknar man upp i medelåldern och spolar tillbaka i hjärnan och tappar kanske förståndet när det går upp för en att man aldrig tog sig i sin krage. lät drömmarna passera och till slut till och med glömmas bort.
suck.)
om man kunde SUCKA sönder sin döda existens.

"I'm your aut-t-tomatic loverr"

Teddybear Sthlm album Rock'n'Roll Highschool är fortfarande på min top 5 lista. Till viss del pga av all nostalgi, det var min första brända skiva typ vid milleniumskiftet och jag fick den av Eva. Eva med de blonda rastaflätorna och hamstrarna. Och Billy-pizzor i frysen. Hon illustrerade till och med ett skivomslag till mig med gröna, gula och blå tuschpennor. Men hon är borta för längesedan.
Cpbra låtar i vilket fall.


Vill inte vilja vara med någon just nu.
Spare me.
Känn på ZTV-loggan liksom
Thomas Rusiak gjorde den spektakulära covern.
"In my tommy hilfiger hoodie..!"
Mäktigt.
Rusiak- en jävla sexgud.
(Alltid önskat att jag kunde ta del av den stockholmska hiphopkulturen där på nittiotalet, Petter Eye-N-Eye, Rusiak som liksom bara bounca runt på klubbarna och lekte amerikanare. Fett som fan hade det varit. Hiphop IS dead i Sverige these days, det tycker jag är sorgligt. Inte ens tacky-hiphopen lever vidare.)


FYI
det kryper i fingrarna på mig efter att byta till blogspot. jag är så jävla lätt för brainwash men fan vad snyggt jag skulle passa med en blogspot-blogg liksom. hmm. jag är trots allt den största sverigepessimisten.

Sune-Håkan

Potatis är min favoritmat. Potatis är tröstmat. Potatis är bäst.
Potatis i fritatta eller tortilla. Pappas potatisgratäng. Potatismos med bitar i. Chips. Pommes frites. Kokt potatis som ryker. Pressad potatis.
Är en mycket potatisk människa.
Ris är oftast äckligt. Pasta är beroende av tillbehör. Bulgur är för nyttigt.

JAG ÄLSKAR POTATIS, LIKSOM.

On the other side,
saker börjar bli klappat & klart inför Berlinveckan i april. Moi, Sara, Grethel, Pauo i en smoking allowed-lägenhet. Techno, brudarna och en vädurskanin wtf. Izz gonna be aweeeesome-ness!

lampa i mörkret


Svenska C

Naturkunskap A
Mångkultur

Psykologi A
Filmkunskap
Svenska B(helt omotiverat sökte jag i festivalens program och vad hittar jag? Synecdoche, New York som charlie kaufman gjort och som jag såå sett fram emot. yeaj!)

tick tack ck

Jhezus vilken överraskning med ännu en sömnlös natttttttt. Jaja, jag börjar vänja mig.
Ligger och väntar på att klockan ska bli halv 9, då ska jag gå upp och äta gratis frukost på Egg&milk med Agnes. Senast vi gjorde det var det sol och Agnes cyklade. Nu är det nervskakande, fastbitande, kristallklar vinter.
Börjar bli trött på den här skiten nu, och upp till bevis-moment som jag bangar på vilket tyder på verklighetsvridnigar så wtf sussie, släpp det. Fan, nu börjar jag prata öhm skriva, med mig själv, det bådar fan inte gott.
Jag ser fram emot slutet på januari för då är det filmfestival och likamed skolka från skola och skolka från utomhuskylan.

anti-artzy-smartzy

-


FINNS INTE ENS RUM FÖR FILM


the Knife


jag e så full att det SVIDER I ÖGONEN,men jag stavar lika bra för det. en varm kram till vännerna, men nu är det ändå tankar som fortsätter svindla i insomnians jävla vakuum.

DUNK DUNK

Jag ligger och har feber igen. Börjar sakta bli som Anja (??). Det irriterar mig så sanslöst för feber är så cp, och jag kan inte förstå alla de som blir typ kreativa och fantasifulla för jag vill bara slänga mig på golvet och kräkas.
Jag saknar min syster så himla mycket, och hon går inte att få tag på och hon skulle ta ett plan hem från spanien idag och nu är jag livrädd för att planet har kraschat i det iskalla vattnet. Jag knäpper mina händer. "Snälla snälla ligg inte i havet!!"
Jag är sjuk men vill ut. Jag vill än en gång sätta på mig min svarta tajta kjol och dansa. Allt handlar om uppoffringar och ikväll är det nog min hälsa som får uppoffras.
Jag är så lycklig för att min lugg har växt nästan så långt så att den går att ha bakom öronen.
Jag  längtar till Berlin för idag bokade jag biljetter men det är 4 månader kvar.
Jag har haft flera likadana nätter nu, med insomnia, inte fejk insomnia som man typ använder som uttryck för att låta svår, utan riktig då mitt hjärta har bultat så hårt så att mina ögonlock bultar likadant. Det har varit förjävligt i vissa stunder, men det har gett mig otroligt många insikter och framtidsvisions. Jag har på något sätt vaknat om och blivit någon annan, eller så har jag somnat och skitit i att vara någon överhuvudtaget.

Men, som alltid, det är omöjligt att veta när hjärnan leker och när hjärnan talar sanning.

...gör en frittata

Har nu haft två extremt roliga nyårsaftnar i rad, how likely is that, REALLY?
Jag är dock typ fortfarande bakis, men det var det värt. Jag Anja Ida Elina last men standing till klockan 8, alla djhorandes framför den vackraste jävla mannen djn som nånsin levat, han var en drömbakelse. Fast med närmare eftertanke tror jag att det är det omtalade Joanna ragget haha...

Nu har jag sjuklig ångest.

Men eftersom vi har de tre mest deprimerande månaderna framför oss är det väl bara att öppna ännu en flaska skumpa (eller vodka) och dansa lite till.

3/1 Grethes guy har sin klubb (hahaha)
9/1 locus
10/1 underjorden
17/1 sacre bleu
28/2 klubb-o