HIHI

OBS!VÄRLDENS BÄSTA REALITYSERIE! OBS!

The Bad Girls Club

Åh herre, varför har detta aldrig kommit till Sverige?! Det är liksom allt det bästa i realityshows, sånt  som bara händer då och då, typ slagsmål, folk som däckar och röker och allmänt horar sig. Allt detta i varje sekund, i varje avsnitt. På detta massa extremt nasty skanks som är totalt förlorade som människor. Hihi. Skitkul

SPLENDID

en klyscha man inte kan hjälpa att man typ dör av längtan efter.

AA

ahahaaah min kropp är ju ett skämt. åren går och mitt pigment bara bleks bort verkar't det som. idag smörjde jag inte in mig, låg på "playan" (klipporna) i 4 timmar och TADA jag ser ut som en rå torsk. typ genomskinligblått skinn/hud. det e inte lätt när det är svårt. några röda brännande streck lyckades jag allt kirra på asset iaf. det är inte svårt när det är lätt.
men fan asså, det går ett år och inte förrän den där riktiga sommardagen, inte förrän DÅ så minns man, asså MINNS man vad sommar är för något och hur det känns att typ sitta på en varm klippa och se det blåglittrande havet och fluffmolnen och världens vackraste horisont. och hur fantastiskt gott det är med cigg i solen.
*CIGG I SOLEN*
och finns det något som skriker utomlands mer än en svettig värme och en trimmad moped som susar förbi och lämnar kvar ett doftspår av söt, alldeles underbar bensin. aa!

TREVLIGA SAKER PRE TÅGLUFFEN

jobba i en butik med lyxiga barnkläder, vakna efter klockan 12, göra mastodontfrukostar varje dag med scrambled eggs och smoothie och hela köret, läsa böcker (Med livet framför sig, imorgon Det var vi som var Mulvaneys), vara ensam hemma hela tiden, leva på balkongen;med picknickfiltenfrån barndomstiden, cigaretter, solskydd, spotify, coca-cola, melon, solglasögon, och svett, vara förjävla lat och inte give a shit, ha grillkvällar, sitta vid masthuggskyrkan, åka och bada, planera tågluffen, kolla på skitfilmer typ Eurotrip, She´s the man och New York Minute, dricka alkohol, sitta i gräs, äta glass......

MÅR BRA IDAG (KVÄLL MORGON I DON NO)

åh jag blir typ helt lycklig vid tanken på att det finns två paket beef-nudlar och tre burkar läsk i köket. nudlar kan typ göra mig lycklig, det är så gott och billigt så att jag dör.

åh hrj.

MMMMMMM!!!


PUFF

jag orkar i vanliga fall aldrig med småungar (läs:jag) som snackar om att de får sånt jäääääävla abstinensberoende om de inte röker 5 cigg i timman (läs:jag). för nikotinberoende är mest ett fejkberoende tycker jag.
men shiet, asså, nu har det gått sex timmar och, helt omedvetet och oprovocerat, vill jag bara brista ut i ett gällt GE MIG EN JÄVLA CIGARETT!! alternativt typ, dö.

PONNYSÅNGEN/GOSEPONNYN VAR MIN BÄSTA KOMPIS

På fyra ben går den som jag gillar allra bäst,
gillar, gillar, gillar allra bäst.
Jag sitter på hans rygg för han är min lilla häst,
är min lilla häst.

Vad du är söt min kära lilla ponny.
Vad du är snäll min kära lilla häst.
Du säger ingenting min kära lilla ponny,
men du är den jag gillar bäst.

Se pälsen den är svart liksom kappan på en präst,
kappan, kappan, kappan på en präst.
En mule mjuk som sammet det har min lilla häst,
har min lilla häst.

Vad du är söt min kära lilla ponny.
Vad du är snäll min kära lilla häst.
Du säger ingenting min kära lilla ponny,
men du är den jag gillar bäst.


Av allting här i världen jag önskar allra mest,
önskar, önskar, önskar allra mest
att aldrig jag skall skiljas ifrån min lilla häst,
från min lilla häst.

Vad du är söt min kära lilla ponny.
Vad du är snäll min kära lilla häst.
Du säger ingenting min kära lilla ponny,
men du är den jag gillar bäst.

HEJ, KOMPIS


det finns inga hem att sakna
även om man behöver dom där
hemmen/
jag letade ihjäl mig, visst
men jag letar lite till i min pånyttfödelse
 
hej, kompis. jag har tappat min talförmåga, så du är den enda som kan lyssna. jag kröp tillbaka till de där gamla åren, när vi inte var vuxna men inte små, men inte riktigt mittimellan heller. det var så många människor överallt, med fascinerande utseenden och liv och hemligheter. vi umgicks allihopa. jag kände aldrig någon, jag tog mig aldrig tid. men jag umgicks med dem allihopa. kompis, kan du fatta att det gör lite ont att tänka tillbaka? inte för att jag inte har mycket kvar, eller för att allt är så mycket sämre nu, utan snarare för att livet har fortsatt. och vi är inte evigt unga. även om vi i princip är lika unga, nu. men kompis, det är förbryllande det där med tid. att, liksom, timmar blir till dygn som blir till årstider som blir till nya år som blir till milleniumskiften. och en bakåtvridande klocka är det vackraste som finns. och kompis, jag vet att tiden inte är slut, långt ifrån slut är den. men ändå är jag ju redan framme där. där tiden börjar ta slut, där den åtminstone gått förbi en och där minnen inte är underbara och fyllda med varm nostalgi, utan vräkiga tårattacker och ångestattacker och dödsattacker och nojjattacker och krisattacker och längtansattacker.

men du är min lilla kompis, den enda som kan höra detta. så tyst med dig kompis, jag vill inte ha något svar, ingen åsikt. jag vill bara ha en kram. en kram som jag inte ska minnas, för jag vill inte att snälla kramar ska bli till minnen som blir till gråtattacker.


KÄNNER LITE SÅ HÄR VETTJA


*RAIN MAKES EVERYTHING CLEANER, CLEARER AND BETTER*

oj vad det forsade forsade i göteborg i går. TACK.
 
mitt hår blev för mörkt som vanligt, men jag tror jag gillar det. med långt mörkbruntrött hår känner man sig så  internationell och speciell.

kära vänner, det är sommarlov. det sista. barndomen sipprar än snabbare genom mina fingrar, men jag tror att det är okej.t

det här är det finaste i musikväg man kan lyssna på. vissa låtar är ju sådana, att det faktiskt räcker att sitta å lyssna på den en gång och sedan är världen vacker och livlig igen..

alltså --->
istället för -->

P.S. om ett år och 3 månader sover jag en natt i en svit på The Plaza, New York CIty.  så det så. D.S


peace, som man säger /


14 JULI------>4 AUGUSTI( HEY HO LEZ GO )


04


70% AV MINA BETYG BESTÅR AV EN BOKSTAVmen sånt här får ju en att bli lite glad. tänk att man var ett gulligt litet gubb-barn en gång i tiden! barndomen är det finaste som finns här i världen.
Babar var nog favvofavvofavvo böckerna/programmet. överdådiga överklasselefanter, åh.

HUR GÖR ALLTIALLO POPULÄRKULTURNISSARNA MED SINA FOTOPROJEKT OCH TYP BETALBLOGGAR SOM KÖPER ALEXANDER MQUEEN OCH BOR ÖVER HELA VÄRLDEN?!

men hallå vi vill inte höra sånt här!
min framtid ligger i "el-,värme- och vattenförsörjning" eller som busboy. jo men visst visst. asnice.

VAD JAG TÄNKER PÅ

att anja left-me-in-the-dark 'bout Berlin och vi antagligen inte kommer kunna stanna där särskilt länge i sommar (men no hard feelings)
att simpsons säsong 20 är en av de bästa, mot alla odds
att jag tagit ut över 60 000 kr det fyra senaste åren och kommer vara helt utblottad när jag verkligen Behöver pengar.
pengar pengar pengar. pengar pengar pengar.pengar pengar..
pengar.
att pauline och grethe VERKLIGEN borde följa med till amsterdam.
att det är bara två dagar kvar, sen börjar min heavy diet.
att början av sommarlovet, visst är det gött, men mest massa ångest.
att detta tydligen är jag; quote" du är fan bara 17 och du är den största cynikern jag vet"quote, och jag vill inte vara sån
att jag inte får ett enda mvg, att jag inte bryr mig
varför jag skriver detta, whatever, nu är det time 4 lost

update efter att ha sett filmen Taken (vilket ledde till att jag blev påmind om filmen Human Trafficking)
VI KOMMER ALLA BLI NEDROGADE MED HEROIN AV NÅN TREVLIG SNUBBE OCH TAGNA TILL ETT HORHUS OCH BLI TURISTPROSTITUERADE OCH STANNA SOM KNARKHOROR I RESTEN AV VÅRAT LIV I TYP MOLDAVIEN. HJÄÄLP.

37 DAYS FROM NOW...

jag kan inte hjälpa att tycka att våran resrutt för tågluffen är lite...rolig. eller random hursmhelst.

KÖPENHAMN->AMSTERDAM->PARIS->MONTPELLIER->NICE->VERONA->SIOFOK
->BUDAPEST->PRAG

eller ok, den är väl ganska normal. men asså verona och siofok. haha åh jag skulle vilja berätta för er allt jag vet om siofok, visa alla bilder vi hittat, hahaha. men jag orkar inte. det är bara så extremt jävla roligt att vi ska till siofok, vad ÄR ens siofok liksom? ahaha.

*längtar*

TRÖST/DRÖM/KLAPPPÅAXELN-SÅNGEN

allt är ganska så fruktansvärt fel så jag sjunger en trudelutt för mig själv

 

When you're alone
And life is making you lonely,
You can always go downtown
When you've got worries,
All the noise and the hurry
Seems to help, I know, downtown                                                                                                                                         Just listen to the music of the traffic in the city
Linger on the sidewalk where the neon signs are pretty
How can you lose?                                                                                                                                                                  The lights are much brighter there
You can forget all your troubles, forget all your cares and go
Downtown, things'll be great when you're
Downtown, no finer place for sure,
Downtown, everything's waiting for you
Downtown                                                                                                                                                                                Don't hang around
And let your problems surround you
There are movie shows downtown
Maybe you know
Some little places to go to
Where they never close downtown                                                                                                                                             Just listen to the rhythm of a gentle bossanova
You'll be dancing with 'em too before the night is over
Happy again                                                                                                                                                                            The lights are much brighter there
You can forget all your troubles, forget all your cares and go
Downtown where all the lights are bright,
Downtown, waiting for you tonight,
Downtown, you're gonna be alright now                                                                                                                                     And you may find somebody kind to help and understand you
Someone who is just like you and needs a gentle hand to
Guide them along                                                                                                                                                                     So, maybe I'll see you there
We can forget all our troubles, forget all our cares and go
Downtown, things'll be great when you're
Downtown, don't wait a minute more,
Downtown, everything's waiting for you

 

 


MNM

Eminem  är ju helt klart det bästa/värsta guilty pleasuret. Relapse är liksom helt freaking fantastic.
Bagpipes fom Bagdad, Old Time Sake, Crack a Bottle! (!!) Plus han är sexig också. Eminem är helt enkelt beviset på att inte döma boken efter författaren och omslaget. Annars är top 5 Eminem låtar:

1. My dad's gone crazy (The Eminem Show)
2. Cleanin out my closet (The Eminem Show)
3. Guilty conscience (Curtain Call)
4. When I'm gone (Curtain call)
5. Big Weenie ( Curtain Call)


JA, JAG Ä L S K A R DEN HÄR BILDEN
TILL *KOMMENTERAREN* YOYO

NÅGRA FÖRTRÄFFLIGA SOMMARBÖCKER:

samtliga Harry Potter böckerna

allt av Zadie Smith (mest Autografmannen)

allt av Joyce Carol Oates (mest Blonde och Svart flicka, vit flicka)

The little friend
av Donna Tartt

Sylvia Plaths samlade dagböcker

Anna Karenina av Lev Tolstoj

Jane Eyre av Charlotte Brontë

tretusensidiga, sjudelade På spaning efter den tid som flytt av Marcel Proust

OCH NÄR MAN ÄR TRÖTT PÅ VÄRME OCH LÄNGTAR TILL KYLA:

Snö
av Orhan Phamuk