Bästkusten & Lindsay

Eftersom det är stööööööört varmt (ja, jag e lite värmekänslig) ute så är ju att åka iväg till klipporna egentligen det enda rätta. Ibland är det rätt smidigt och bo i Göteborg, salt hav och varma klippor det är så det ska vara!
Detta har varvats med att sola på balkongen. Fast det är nästan olidiligt varmt så det funkar ju knappt. En pool på gården är en genial idé tyckte jag! Det tyckte ingen annan.
Iallafall försöker jag sola försiktigt och inte bli en kräfta liksom. Hoppas min plan funkar så jag får en stark bränna som sitter kvar till hösten...

Gårdagens kväll var lite psykologiskt jobbig. För det första förlorade Portugal mot Frankrike. Hata fransmännen, hata tyskarna.Jag var typ mer ledsen än när Sverige åkte ut..Jaja. Goodbye Portugal och goodbye Cristiano,vi ses om 2 år. Italien får vinna nu för...aa Totti är snygg iallafall.

För det andra var det ju Arctic. Jag bangade på att åka med syster till Trägårn för att aja det var liksom ingen chans ändå. Vad är det då som händer? Jag kan ju kortfattat säga att Julia såg,snackade,höll om och tog en bild med min älskade
Alex Turner, sångaren. Jag är fortfarande grön av avund

Nu har jag typ inte varit nere på stan och shoppat på skitlänge. Kanske lite avigt iförsig för rean är ju typ snart slut men ändå vilken befrielse! Det känns skönt att bara vara hemma,bada,sola,läsa och kolla på film. Men jag saknar däremot alla härliga kompisar. Det är typ två jag känner som är hemma. Haha. Tur att man har sina systrar!

För att avsluta detta lite röriga inlägg länkar jag till senaste Lindsay-nyheten. Vad håller tjejen på med? När blev hon så bad-ass kan man ju undra...:P Hennes uttalande är ju lite,udda.

Ciao ciao, kommer nog bli lite mer bloggande framöver. Hello abstinens.

A TRACE
v

inte fejkade, riiight

2006-07-06 @ 23:23:07
v

(hennes boobs alltså)

2006-07-06 @ 23:23:16
Anonym

Men vi vill inte höra om din svett-lan! Prova med att ta av dig din jävla gröna kanindräkt, så kanske det blir svalare, din dumma jävla kaninjävel!

2006-07-11 @ 01:25:47

SÄG NÅT

IRL
Permanent
URL

ochdusa

Trackback