REPRESENT!

jag gillar det här med att WoW (ick-factor för smeknamn) satsar på hiphopen, beaten, afroamerikansimen hah! det är lite sådär "in your face alla gökboet-mösseprydda svanenhängande göteborgindiefolk". de flesta göteborgarna kan väl inte ens låttexten till How many licks?, men det kan jag! (och ida). Ffår visioner om hur efterfesten kommer att se ut, med pharrell, ms lil kim och kelis. och adam tensta dårå. balll! anyhow, way put west är typ den gudomliga gåvan för den allätande musikälskaren och det får man tacka luger för. imorgon tar jag tåget, och båten till ön Koster. den är oerhört idylliskoch ingas hus är mycket mysigt. att åka tåg är alltid bra för själen också, tror jag. har dock en extrem längtan i mitt hjärta efter att få festa,dansa,supa men det får vänta tills på torsdag för på torsdag är det BILLIGT PÅ ROSENLUND och jag älskar BILLIGT PÅ ROSENLUND! vare sig man får horsighten eller icke på köpet. fan vilken onödiga smörja att skriva men jajaja jag vet inte. jag säger som khemiri:snart kommer en av oss att vara historia. fast antagligen båda två.

jag innehar  den totala oförmågan till all slags förmåga.

SOMMAR

hur kan det finnas så många saker man inte kan sätta namn på
inte sätta finger på?när allt går ut på att göra just detta.

I was so DARK

Om man läser igenom mina gamla böcker kan man hitta rätt underhållande grejer. Ett utdrag:

20 feb 2004 (12 år)
Don't know who I am
Dont know what I want
Dont know what I like
Dont know what I see in life
Dont know if it'z over
Dont know what it iz
Dont know what I feel
...So What'zThe Poiint?


They say, just do it! But how?
They say, your wonderful! But there lying.
They say, b yourself! but I cant.
They say, dont push it! But I do.
They say, dont cry! But I cant stop.
They say, luv your life. But I hate it.
They sayin, be strong! But I'm week.
They say, hang on! But I'm already GONE......


Alltså.Dör lite. F.Y.I. var jag inte en wbee emopoppare utan fjårtiszhextremist, haha.
More to come, mos def.

out of personal reasons

Idag vill jag hylla dagens realityserier! Herregud, om det inte är av kvalitativt tv-värde then I don't know what is.
Förut var doku/realitygrejerna mästare av antikreativitet, Robinson, Big brother, Idol... I dag har tv-kreatörerna skapat "något för alla smaker!!!".  Ofta är de en hord av "intelligenta" som pekar med sina pekpinnar att detta är vad som är fel med samhället idag. Hallå? Det är ju vi smarta människor som faktiskt är berättigade att kolla på smörjan, våra hjärnor skadas inte av det.

JAG HJÄRTA:
Crowned (jag dör på denna bakelse av ointelligenta människor!)
Top Model
Hills
Hells Kitchen
Pageant Place
icke att förglömma en gammal pärla:La Dolce Vita på kanal5

blues

För en gång ångrade jag mitt vemod gentemot massans hype. Orka trendmusik, nej tack.
Lykke Lis album är ett utav de mest intressanta på länge, bli nästan mörkrädd om jag lyssnar på natten. Annars har jag alltid rätt dock.

dröm:

möte med Jonas Hassen Per Younes Khemiri and I choked
gravid men blev sparkad på så min mage punkterades
var i mitt drömslott! bland massa böcker!

attse:
Paris j'taime
I heart huckabees
Atonoment
Factory Girl
Squid and the whale
Wire s 3

:


"Well your not a teenager...so don't act like one
"
En av mina 3000 förluster.

What More Can I Say!

KOLLA PÅ THE WIRE
KOLLA PÅ BREAKING BAD
KOLLA PÅ CROWNED
KOLLA PÅ OPRAH
KOLLA PÅ JOHNNYDEPP-FILMER
KOLLA PÅ WESANDERSON-FILMER
KOLLA PÅ ALLA FILMER
LÄSA JOYCE CAROL OATES (L)(L)
LÄSA MICHAIL BULGAKOV
DRICKA DYRA DRINKAR
DRICKA VODKA
KEDJERÖKA
SLÖSA PENGAR
RESA BORT
HÅNGLA
FÅ LUGG O SPIKRAK FRISSA
TRÄFFA NYA MÄNNISKOR
ÄTA ÄGGRÖRA TILL FRUKOST
ÄTA TORSK O GRÖNSAKER TILL MIDDAG
SKRIVA ROMANER, NOVELLER, DIKTER
JAY-Z
EMINEM
ZADIE SMITH
LINDSAY LOHAN
DRUGMONEEEY

glamourdepression!

blabla jag vet det är bara känslomässiga problem som räknas och kärleksbekymmer och död och wahtever men nu är mina 3000 låtar (= min identitet) radera i tomma intet. min ipod (=min enda kärlek i livet) är trasig och jag förstår inte varför vardagen aldrig någonsin kan flyta fritt från små ångestmoment. kan nån säga mig varfööööööööööööööööör.
mitt ögonbrynsfärg kitt för typ 200 spänn kastade jag i soporna också. det är den där hopplösheten som endast kan kännetecknas med att det enda man vill är att sova under ett täcke mitt på dagen, tills man dör.
bl
a
hur länge kan man gå runt o våndas innan man upplöses i självömkan,vet någon?

On The Other Side /J. Casablancas

Har han, har han karvat upp min hjärna och dragit ut orden därifrån
???This is good too tough...

Produced By Pharrell - Santogold, Julian Casablancas, N.E.R.D.


Kanske Det Bästa Youtube-klippet Ever

Nej, jag är inte en sådandär som "surfar på youtube efter roliga klipp". Mest kollar jag på gamla musikvideos från den gamla goda tiden. MEN, denna video slår nog det mesta, den har allt; ett knäppt asiatiskt tv-program med ljudeffekter, en galen asiatisk programledare som gapar, en störd 3årig asiatbäbis som spelar Beatles-låtar och ett gällt asiatisk skrik!mahe78:"on a second note..i wanna hug him till strawberry jelly runs out...strawberry jelly does come out of cute asian kids right? lol "

FUCCCCCK VIDA!!!

jag haaatar det här  att inte kunna sova oavsett hur jävla trött man är o varje fiber i hela kroppen skriker efter some decent sleep som aldrig infinner sig så istället vrider man sig bara i sin alldeles för mjuka säng och mår fortfarande bakisilla vilket gör det tusen gånger värre och är inte sugen på någonting att äta inte sugen på att göra någonting är inte sugen på morgon natt soluppgång
i
m
g
o
i
n
g
m
a
d

hittad- transparenta saker

om jag låtsas som dem andra

existerar jag då?

om jag kanske låter någon leka med mig och ..

finns det plats då?

ge mig då ett manus, att gråta till

och en bra soundtrack låt

för mig plus någon mer

jag kan säkert le lika bra

som Norma Jean

du är bara en bortkastad kropp

du kanske är blottad men jag är skygg

är väl också född till dårskap

mer levande än dig

 

1278


RRECOGNITION I'D NEVER TOUGHT

Tåls att tänka på
Kind of freaks me out

Nu öla med hon som jag brukar referera till som*babybästis*.
 Imorgon KLEERUP:D
Bor själv och är lycklig, alltid lyckligast när man bor själv (?)

Korean luvin'

"But how you gonna catch up with your head hanging down

What'ya see staring at the ground?"


I SLEEP WITH KOMPJUTER OPEN

Jag "bloggar"* från en macbook för första gången i en bekväm, bred, svart hörnsoffa. Framför mig är en tv och dvd-spelare, på golvet ligger Brokeback Mountain och Askungen**, jag har inte riktigt bestämt mig än. På soffan ligger fräscha magasin såsom gamla nummer av vice och FLM och svenska Cosmo. På soffan ligger en ljusblå fleecefilt och massa kuddar och en bollformd dimmad lampa, jag kan somna utan problem*** helt enkelt.

Min systers lägenhet. 

Jag är inte osocial, hon gick och lade sig. Jag trivs oändligt bra här. Det är ungefär som för några år sedan när hon fortfarnde bodde hemma i hugget och vi var själva hemma och bara kollade på skitfilmer, vilket vi även gjorde ikväll ( I Am Legend), åt diverse onyttiga tilltugg dagarna i ända och levde gott på det viset. Men time flies och hon plockar vuxenpoäng med sin boy och uträttar ärenden dagarna i ända. CONGRATS. Inget missunn här inte. Men jag kan inte lova att jag inte kommer utnyttja läget liksom. Gonatt på dig andra syster, men du är väl antagligen på creddig fest nu (enjoy tinto de veranon!). CONGRATS. Jag ska flyga min kos snart, jo jag lovar&svär, trots en rad komplikationer som kommer i vägen typ, no job-no monay. Snart så, då bor även jag i min ensamhet i en potential skitlägenhet utan balkong, eller AC. Det ska bli så fint så! På Holmens marknad kan man köpa antika stolar från marie antoinette-tiden (oturligtvis är min s.k allmänbildning ett svagt påhitt) för 700 kr. Och så tunga,svepande draperier på det, kristallkrona och snidad, guldramad spegel. Gammal skrivmaskin från hollywood. Och high-tec överallt, för inget slår high-tec! Jaja. Jag tror annie trashade min ipod, men ingen fara. Jag lyssnar på joannas itunes bibliotek, tyvärr är det inte mycket jag kan uppskatta men sätter på lykke li "window blues", bara för att det känns så rätt och trendigt med den här vita laptope i nät, shit som värsta bloggaren med en boll på huvudet (check!!) och korta sommarröda naglar.Ha! Imorse hade jag den väntade summer of anxiety-grejen på gång men sedan läste man mera i Blonde och tog sig till cigarren där man träffade hypotetiskt bortglömda människor och jag fick banka mig själv i huvudet för att komma ihåg att socialt umgänge utsöndrar någon slags endorfin i kroppen och gör en på bättre humör, hur dysfunktionella dessa människor än må vara. Ibland önskar man att man själv var sådär utåt sett dysfunktionell, kanske. Svårt å acceptera för någon som mig själv, att människan är en fastställt social varelse och inte kan njuta av ett liv i ensamhet utan att utforma diverse psykist störda beteenden. Men alla måste lära olika i livets hårda skola. Jag är iallafall ingen skrytmåns, dryg fucker eller en sån som inte kan uppfatta vibbar. Sedan tänkte jag på att jag kanske mest sörjde att spanien-resan är över, att alla roliga är på arvika och jag är avundsjuk för att jag bangade festival. Om några dagar börjar livets lekande igen kanske, då ska jag gå på fester med min 1literSmirnoff, klubba**** med Elina och bärsa som satan med Anja. Och sola i Näset med Annie. Framförallt vara jävligt, jävligt full- jämt. Jag ser det inte som ett sorgligt faktum att jag behöver en särskild artificiell essence för att må mycket bättre. INGET skadar. /besos y lambresas

*måste alltid uttryckas genom situationstecken **shame på VHS dock, jag har börjat samla på Disney-vhs ***ok det är lögn****kan inte någon starta klubben "R&HipHopB FOR SLUTTY PEOPLE!!!!"?

jag vill backstagea

+
ipodfunkar igen  N*E*R*D  minnen från Marbella minnen från Puerto Banus minnen av 'Milo   hopp&lycka&nyatider lycka i min själ för en dag shoppa på Big is Beautiful HM r&b&hiphop nostalgi Zadie Smith sjöjungfrun&peterpan för 40 spänn på myrornas efterlängtad svart kjol-sak funnen
-
läsa om estetisk verksamhet  orka leta efter laptop, men stört starkt behov av ha en NU   audrey-tändaren funkar ej DEN HÄR JÄVLA STADEN x10000  göteborgare  sommar i göteborg  INGET JOBB INGET JOBB INGEN SYSSELSÄTTNING  alla på arvika  förståelsen om att ett år är man nästan 18 år och livet väljer inte åt en mer confessions på drinkfyllan
ps. om det har hänt någonting att ta notis om i (pop)världen, holler! ds.