Vill ni veta?

http://www.youtube.com/watch?v=aegTzkCKZ6Q&search=oc%20hot

Konfirmationskalas i Örgryte

Grattis Grattis till Amanda! Dagen har gått åt till att fira henne och umgås med härliga klasskompisar.
Ha en
fin lördag!

Systers HM trench
C&M otvättade
Svarta ballerinas
Gucciväska
Svart halsduk
Beige kofta m silverskärp
Hjärthalsband


ki bbb

Kjol

Man kan ju inte påstå att kjolen är sommarens plagg. Det står inte mycket om trendiga kjolar just nu i modemagasinen liksom...
Själv tyckte jag det var riktigt bekvämt med den knälånga volangkjolen förra sommaren,men those days are over. Jag vill gärna hitta någon som liknar den här nedan däremot! Enkel,med fina slag och perfekt längd. Plisserat är fint också. En aning Reese as June Carter i tankarna. Sött-
sött!
(Nåt annat väldigt sött är ringar med svarta "kristall"-stenar. Såg någonpå Guldfynd med stor lyxig sten och den var så cool.)

yy
MIUMIU




Varför är det så?

...att när jag väl har pengar till vårkläder dras jag istället till Åhlens,Kicks och NKs hyllor fyllda med skönhetprodukter?

...att den fucking jävla tanden gör så ont!! Hlava min mun är bedövad?

...att folk jämt och ständigt bekräftar ens fördomar?

...att fula tjejer har pojkvänner?

...att kändisar ser smashing ut oavsett vad dem tar på sig och inte jag?

...att jag vill ha
Koss-lurar även fast jag nyss köpte nya?



Change of mind

Måste bara ge ett litet uppsving för Carte Dorsnya grek-glass. Första reaktionen var YUCK. Men nu e jag faaast. Blanda ner hackade mandlar så blir det dubbelt så gott också!

Förresten detta är bullshitt! Speciellt när det kommer ifrån Linda Skugge, det hade jag aldrig trott.

3 nya

Album. Ett begrepp jag inte är särskilt familiar med nuförtiden. Blir mest enstaka låtar som man lägger in på iPoden.
Men jag har lyssnat igenom 3 nya plattor som jag måste rekommendera. Franska
Phoenix kommer med nytt i maj, det ser jag fram emot också!

♥The Streets-Hardest way to make an living
♥Goo Goo Dolls-I let love in
♥Gnarls Barkley-St Elsewhere

Fick frågan,vad lyssnar du på för musik?idag. Ja...någon som vet?
Nepp,nu blir det ut och springa.
  

Vårjacka?

Som sagt är jag på jakt efter nån söt svart (tror jag) lite sak. Fick tips på en i safarimodell hos LaRedoute.
Gissar på att det är den här. Vad tycks?
Jag tycker den ser riktigt söt ut på modellen och även i svart,något tveksam till mini-fickorna dock. 239:- e ju superbilligt. Men jag har faktiskt aldrig shoppat hos LaRedoute så skulle behöva lite rådgivning;storlekar,returer,porto?

Filip Hammar from Filip&Fredrik

"Inte förrän vi inser vår litenhet och börjar gilla våra tillkortakommanden kan det bli bra. Grundinställningen borde vara att vi inte kan göra NÅGONTING lika bra som amerikanerna eller engelsmännen eller fransmännen. Först då kan det poppa upp lite grejer som är värda att titta på,käka eller ha på sig"


aa


p.s Jag håller på att tappa en mjölktand. Fattar ni i'm 14 going on 15 och ska gå med ett hål i munnen...Men ska tvinga fast den.Tills det kommer en ny.

"Fucking jävla Läkelol"

Haha i brist på grejor att skriva citerar jag mig själv. Fucking-Jävla är ett bra ord när man är riktigt irreterad på något...I det här fallet var det min polares Läkelol, a.ka Läkerol (när jag get worked up about something kan jag inte prata svenska).

NO-ämnen gör mig jävligt frustrerad. Då  snackar vi främst MATTE. Jag har gett upp matten liksom.
När jag var yngre fick jag panik dampanfall och börja grina när jag inte fattade ett tal.
Visst känns det som man är helt blåst??
Även fast jag vuxit lite så är det samma grej,eller ja utan tårarna.

Detta var iallafall
sött. Och så har jag gjort 200 situps & 20 armhävningar,duktigt Sussie.

Undantag

Idag har det varit en väldigt effektiv måndag för min del. På vardagarna brukar det annars vara typ hej,käka,tv,datorn,plugg sent på kvällen,telefon. Men jag har gjort följande :
•Pluggat först av allt när jag kom hem! rekommenderas
•Varit förbi Condeco för att hälsa på (tyvärr var dem jag jobbade med inte där)
•Handlat och spelat lite basket igen med Julia
•Hemma-tränat i en halvtimme
•Fixat naglarna
Powernapat,sovit en timme alltså
•Kollat på
"Crash"

Och jag måste säga att Crash verkligen förtjänade Oscarn för bästa film. Helt otrolig! Hemsk men superbra med en stjärnspäckad rollista. Måste ses.
Nu ska jag avsluta med Da Vinci koden. Jag har fortfarande inte läst ut den även fast jag tycker det är typ världens bästa bok,pinsamt men sant. There is no time.
Ciaociao,

Ditten datten

Jippie,Julia följde med mig och sprang/powerwalkade i Slottskogen i stället.  Avslutade rundan med att shoota some hoops,basket är kul.Fast Julia kicked my ass,och jag e ingen bra förlorare:P

Måste förresten tipsa om Elvitals Nutri-Gloss inpackning som jag köpte, inte bara burken e rosa utan även själva inpaxckningen och luktar himmelskt. 50 pix för er med längre hår.
Nu är det snart dags för cheesecake bakning, vi kommer få göra typ 3 st. '
Jaja,ju mer kaka desto mer left-overs!
Glöm inte Nip/Tuck som har säsongpremiär ikväll 21.20 på tvåan. Utflippat,men sjukt bra.
Eller M:I 2 på fyran,vilket som.

Paparazzi

Näe, jag tycker inte Mischa och Nicole ska hänga. Efter vad jag har läst,hört&sett av vad ms Richie har att säga tycker jag inte alls om henne...Förutom hennes kläder såklart,som egentligen är Rachels Zoes förtjänst ändå.
Mischa
verkar iallafall rätt down to earth (och har grym musiksmak). Men jag kan ju inte säga att jag kännder dem iförsig.
 I vilket fall gillar jag bådas outfits här. Shoppingsnygga.
Mischa kör på jeans,vitt linne,halsband brun väska och det funkar alltid. Nicoles klänning är söt men kanske inte den allra finaste, hon passar grymt bra i brett hårband iallfall!

bb


Uppe i ottan

Jag vaknade fan halv 8 idag,respekt! Jag skulle egentligen springa i dag,men...nej ;)
Idag är det så himla fint väder! Våran dator är precis vid fönstret,som pappa precis tvättat så det känns som at sitta i en kristallbubbla (eller nåt).
Ikväll ska vi ha middag och jag och min syster Joanna ska göra cheesecake.Wihoo velat ha det i typ en månad. Fast bakning är inte min starka sida så wish me luck.
Förresten skulle jag behöva lite tips, om någon har sett nån fin svart vårjacka,inte trench, för en rättså billig peng? Hittar verkligen ingen vanlig enkel svart jacka.

Jaja,kram på er alla och ha en sunny sunday.



Måste bara...

Somebody told me- Killers
L.O.V.E- Ashlee Simpson
Break out- Foo Fighters  
Boys and girls- Blur
I dont wanna be- Gavin Degraw
Got your money- Old dirty bastard
Provider- N.E.R.D
Strani Amori-Laura Pausini



Paparrazzi

Aaah,vad hände här? Vad gör den där hideous klänningen på den annars så casual söta Jessica?


gfgg

Saturday Night Live

Några har (of course,Lindsay är bloggerskornas prinsessa) skrivit om att Lindsay Lohan hostade SNL för ett par dagar sedan. Det har hon även gjort 2 ggr innan och jag tycker faktiskt hon är en bra skådis,för att vara teenage-skådis iallafall! SNL är ett riktigt bra program, ända sedan dem började visa det på svensk teve för nåt år sedan,har jag (och Annie) älskat det.
Tyvärr,tyvärr visas det inte på ZTV längre..Men alla borde få upp ögonen för det, för det är riktig komik med Hollywood-stars. sjÄLV har hur många SNL-klipp som helst på datorn och det är bara att ladda ner!

Är det dags att sluta färga håret?

Ok,resultatet efter torsdagens frisörtid. Eftersom det inte blev nån blixt ser ju håret svart ut,och det är det ju inte (eller?) utan,ALLDELES,för mörkt brunt med way to mycket röda inslag. Jag vill inte ha rött hår. Jaja. Ska färga om det thats for shour.
Hey,där blev det ju en liten gårdagens outfit, vitt linne,vit Cheap Monday t-shirt (dem har schyssta basplagg),Cheap Monday jeans och guldhalsband.
ÖÖ                  JJJ
FÖRE                                                                        EFTER

Ok,visst va rmitt hår rejält missfärgat innan typ men ändå. Och att färga håret är som att sätta in 50 burkar shine-inpackning samtidigt. Värst Head and shoulder-
glansigt. ICK!
Ursäkta att jag obsessar men jag citerar Miranda "I love it, it's my thing,let it go".
Rachel a.ka Jennifer har mitt drömhår btw,halvrufsigt/halvlockigt.

Shoppat söta skor idag också, 400 på Topshop. Lite obekväma men ska försöka gå in dem...De perfekta ballerinaksorna enligt mig,they'll never go out of style.
yhhh



Ikväll blir det nog Scary Movie 4. Haha älskaaaa Scary Movie. Äckligt löjliga (eller bara äckliga) men helt sanslöst roliga. Min humor brukar inte vara dålig,bara weird men nu är inte fallet så;)



Gäsp gäsp

Kul att när man väl sover över hos kompisen måste man upp halv 7 för hon ska till jobbet...haha. Fast självklart kan jag inte somna om så får käka frukost och kolla på Sex and the city istället.
Jo,felet med håret var klippning blev som jag tänkt men färgen lika dan som sist! Rachel Bilson-mörkt typ. Ser helt dum ut,så blek som jag är. Förhoppningsvis kan jag färga om det till den färg jag  egentligen ville ha... (nedan)
ttt  

Mitt hår är förstört

Igen. Jag kanske låter fjollig men det är min viktigaste ägodel. Ska aldrig gå till frisören igen!  

Face your fear

Idag ska jag till frisören. Och det är inget positivt för min del...Alltid,ALLTID när jag klipper mig blir det helt fel. Huh,förra gången var ändå värst.
Frisörer borde lyssna på sina kunder istället för att klippa hur dem själva tycker är snyggt. Fast nu är det en annan frisör så jag hoppas på bättre, och så tar jag med mig ett kort på hur jag vill färgen,inga oklarheter här inte. Håll tummarna för mig iallafall...
Ciaociao.  

Jaja

Haha Sussie went depressed.  Men lets face it,blogga är ett beronde. Men ha inga höga förväntingar för jag kan absolut inte lova att det blir lika seriöst som back in the days..(christ).

Idag så mötte jag upp med Amanda och vi var väl runt i hela Göteborg ungefär...Fick för oss att  leta sommarjobb. Nu har jag 2 polare som fick jobb där dem praoade Kristin får 500 kr/dag!
Gick inte så bra, har ni jobbat på café innan? -njao..jag praoade ju i två veckor ok,ni kan komma in och lämna erat CV-okeeeej.... Jaja, vi kanske kan bli babysitters.
Men det är så jävla mycket jag vill köpa nu. Inte varit på stan på evigheter så det var lite utav ett wake-up call för mig idag.
Bästa: Topshop har typ exakt dem här! MINA DRÖMSKOR. Fast ännu finare,& ett par i lack...Alla deras ballerinas är rysligt söta-Topshop är bäst.
Sen så tror jag har hittat en kandidat till vårjacka,bara att den sitter på varenda brud i hela stan. H&M-syndromet. Kul att jag har typ en tusenlapp att handla vårkläder för.
ch så filmer! Jag och Annie var inne i paradiset (=Movieline, skitstor affär med billiga DVDfilmer). Först & främst alla Johnny Depp filmer,Secret Window är 1 måste. Innan min sweetiepie Anna åkte till Espana hade Johnny-movienight hela natten lång,våran idol så lätt.
Som tur är har vi äntligen en dvd-brännare,från datorn till soffan,oh yeah.
Det var la en liten summering typ.Och så har vi Sexandthecity-shoe boxen hemma igen,härligt härligt!




I'm asleep people

Jag sover på nätterna. Jag somnar i mina läxor. Jag sover på lektionerna. Jag sover på spårvagnen. Jag sover framför teven. Jag somnar i min skål med K-special. Jag somnar av mina 881 tråklåtar på poden.
Jag somnar av alla människor. Jag somnar på tangentbordet. Jag sover på badrumsgovlet. Jag sover i duschen. Jag somnar av den grå-vita himmlen. Jag somnar av huvudvärk. Jag somnar av mitt hår,mina kläder,min hy. Jag somnar när jag ska blogga. Jag sover när jag är vaken. Jag sover just nu.
Mitt liv sover just nu.


To sum up;jag är förjävla trött helt enkelt.
Ciao.

¨ååå

Lördagsshopping

Yesyesyes. Brittiska ELLE,världens bästa modemagasin enligt mig,säljs fortfarande för 39 pix på Pressbyrån. Och det är världens bästa Christina på omslaget,i've missed her! Vadå längta tills nya skivan kommer...
(Den fick jag köpa för att jag varit så jävla duktig och pluggat på prov en lördag-tack för hjälpen Annie ;D )
ll
Ses (hon e FEMTON)