The Ultimate Partysong

Jag och Annie har ett stort jävla projekt på G asså. Vi håller på att mixa ihop den fetaste partylåten á la neverending! Den kommer seriöst gå till historien, därför heter den fint och enkelt The Ultimate Partysong.
När den är helt genomarbetade kommer den ligga på exakt 60 minuter hade vi tänkt. Ackompanjerad av ett gigantisk glittrigt dansgolv, discokulor, största stereoanläggningen att finna, tics-blinkers och gärna en rökmaskin kommer festen aldrig ta slut. Jag lovar.
 Tanken är att få med the partymood i alla dess stadier. Vi börjar med softaste introt ever, lite on the downlow för att sedan köra in på de klassiska electrodancelåtarna, efter detta blir det lite mer billig ghettofaboulas som går över i en rockfas med utvalda gitarrfavoriter för indien i oss alla, på detta lite chill supa och hångla musik, när rödvinsdåsigheten börja komma småkrypandes slänger vi in lite old school pophits som alla älskar fast inte vågar erkänna det typ Britney och Justin osv, här blir det kanske lite repris på de bästa partyhitsen från början med riktigt untzuntz, därefter är det dags för lite minimalistisk häng typ Strict Machine och sen kommer the big bomb. BOOOOMB! Alla känner peppen trots morgontimman med det allra sista dunket, men låten i sig förblir hemlig ett tag. Men den rockar ass.
Yes, det är så det kommer se ut. Än så länge är vi inte så långt gången men fram till jullovet ska den vara ready to go, ready to play, ready to love. Här kommer en minilista till förfögande.

Intergalactic
-Beastie Boys
It's like that-Run DMC
Technologic-Daft Punk
California Dreaming remix-Benni Benassi
YeahYeah-Bodyrox
Perfect Exceeder-Mason vs Princess superstar
Phantom-Justice
Just let go-Fischerspooner
Stand up-Ludacris
Candyshop reaggemix-50
Next episode-Snoop ft.Dr Dre
Hot in herre-Nelly

Fan, ni skulle bara höra våra snygga uttoningar,dubbel-på-dubbel och övergångar...

A TRACE
Agnes

Frågan är, kommer den leva upp till (själv)hypen?

2007-12-12 @ 23:18:39
Anonym

BANGAR NI SHE WANTS TO MOVE?

2007-12-13 @ 14:09:30

SÄG NÅT

IRL
Permanent
URL

ochdusa

Trackback