MIN NYA BUDGET


Nu har jag listat ut lite saker jag ska göra för mina gratis-pengar.
Dricka öl imorgon, köpa nya jeans, följa med till Berlin, köpa dyr foundation, köpa dyr kräm, röka hur mycket jag vill, köpa en hot partydress, gå på bio. Jag tror det är sådana saker fonden är till för om jag ska vara ärlig.
Nu när jag smakat på det här s.k stipendiatlivet är jag rätt hookad. Pengar är ändå jävligt gött liksom, ska nog gå på jakt efter en mecenat jag kan använda mig utav efter mitt sista skolår, gillar tanken. På biblioteket har dem en blytung pärm, fylld med diverse stipendier man kan söka. Det är så värt, för det är sånt folk glömmer och då blir det jättestor chans att man kan få cashen själv. Man kan seriöst söka stipendier till allt, ALLT. Det gäller bara att hitta dem. Jezus, jag kommer ha samlat på mig en förmögenhet by the time and twenty.
Jag var förövrigt på biblioteket idag för jag har prov imorgon och kan inte koncentrera mig någonstans i den här förbannade lägenhet (om någon är hemma, vilket alltid någon är) för alla ljud bara ekar för det är så sinnessjukt lyhört, dessutom gav jag bort mitt skrivbord till Julia så jag får ligga i min säng, och där somnar jag alltid. Hursomhelst åkte jag till biblioteket, vilket i sig ligger mig mycket varmt om hjärtat, men nu var det massa lama föreläsningar och utställningar där folk applåderade, det fanns bara ledig plats vid "utländska språk"avdelningen där massa habibiwallagubbar samt nasala spanjorer stod och gorma, plus att någons oldschool nokiamobil ringde oavbrutet med den fett jobbiga ringsignalen. Lätt frustrerad.
Fast jag lägger inte så stor relevans vid skolarbete för tillfället, för det finns så mycket bättre saker att ha för sig. Mina favoritsysslor just nu är att 1 drömma om framtid 2 kolla på nittiotalsfilmer 3 sminka mig. Att sminka sig har alltid var min no 1 syssla när jag är uttråkad, det är så väldigt roligt, förskönande, tidsdrivande och betryggande. Under de senaste två dygnen har jag haft sjukt konstiga tankar i mitt huvud om en människa som inte hör hemma i sammanhanget, det var först rätt obehagligt men nu är det lite komiskt och exalterande och typ vardagsspänning.
Annars så ja, Ida är kåt 24/7, vi flåsar i trapporna i skolan, sjunger Lollipop och driver med en viss afrikan/streetdansande smygbög.

A TRACE
Anonym

var hittade du den där willa holland bilden?

2008-11-14 @ 16:12:27

SÄG NÅT

IRL
Permanent
URL

ochdusa

Trackback