när man tvivlar på sitt nutida jag

kan man alltid blicka bakåt till barndomen. hittade precis en anteckningsbok där jag skrev jättefina berättelser som typ 7åring. råa, nyskapande, helt geniala om jag får säga det själv!

den här handlar väl mest om mitt hat mot grisar/djur. och en prinsessa som typ har ett förhållande med pappa kungen.
Prinsessan på polkagrisen
Prinsessan låg och sov och då kom helt plötsligt en jättestor polkagris in i rummet. Hon skrek och skrek men den stora avuvärda* grisen bara log och log.
-Älskling, sa kungen**. Hon vaknade med ett ryck.
Dagen gick som vanligt men när hon skulle gå på dass på kvällen såg hon något vittrött...
Dét var grisen. Den morrade och gläfste och drägglade. Men den här gången blev inte prinsessan rädd. Hon hoppade upp med ett svärd på polkagrisen och högg den i ryggen men inget hände. Då kom hon på det! Hon började slicka och smacka och tillslut var bara en lite polkagris kvar. Den lilla polkagrisen stoppade hon upp och satte i sitt rum!***


den här är också lite djurhatisk (ful hund) jag hatade djur när jag var lite. och typ en död flicka som tror att hon lever? eller en spökflicka?
Jäntan
Det var en jänta för länge sedan. Hon hette Pricke Korv* och var barn. När hon var liten så hade hon dött** fast det visste ingen!
Som tur var hon levande nuförtiden. Hon hade en ful hund*** dom hette Tufsen. Det var en glad stor hund som var aaasful hehe**. Jäntan och Tufsen var mycket nära vänner och gjorde allt tillsammans!
Men  en dag var Tufsen borta! Hon letade överallt men ingen Tufsen. Då såg hon en u-båt vid hamnen och hon hörde voffvoff från den. Hon simmade dit och räddade Tufsen. Och sen levde dem lyckliga i alla sina dar!

den här är fan AWESOME! världens bästa historia typ. mitt hat för småstäder liksom lol. syjuntor och karameller i Kalmar, fucking genius.
Katastrofen i Kalmar
För en månad sen kom en liten man till Kalmar.
Alla tyckte att han verkade trevlig och snäll.
Men...han var...Dr Dum! På dagarna var han på syjuntor men på kvällen höll han på att komma på planer att förinta Kalmar och alla små karameller. Han hatade speciellt citronkaramellerna.
En dag i månaden Juni, så var han på fest, han skulle hålla tal men då såg han massa citronkarameller och dåm drog han sin jacka och la en bomb i en skål.
5,4,3,2,1 0000000!!!! Pannnnnnnngg! Alla var döda förutom Dr Dum. Nu åkte han vidare till Falköping...Man vet aldrig vad Dr Dum kan hitta på.


A TRACE

SÄG NÅT

IRL
Permanent
URL

ochdusa

Trackback